Наталія Могилевська намагалася приховати великий та круглий живіт під час виступу, але сукня все видала

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська сколихнула мережу, вийшовши на сцену з доволі круглим животом. Що відбувається, дізнайтеся в нашій статті.

Наталія Могилевська має яскраве та наповнене різними подіями життя. Співачка встигла побудувати не тільки успішну творчу кар’єру, але й дізнатися, що таке справжнє кохання. У житті артистки були чоловіки, які змогли зробити її щасливою. Втім, у жодному з цих союзів вона не народила дитя.

Наталія Могилевська вийшла в місто з округлим животом
Наталія Могилевська намагалася приховати круглий живіт

Зірка не приховує того факту, що дуже хоче стати матір’ю і розглядала різні варіанти. Втім, усе упирається у проблему наявності надійного чоловіка поруч.

Наталія Могилевська намагалася приховати круглий живіт

Після початку повномасштабної війни в Україні Наталія Могилевська вступила у нові стосунки. Втім, розсекречувати особистість обранця поки що не збирається. Разом з коханим артистка активно займалася волонтерством, давала благодійні концерти і відвідувала дитячі прихистки.

На її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram постійно з’являлися нові кадри, на яких Наталія ділилася своєю діяльністю. Останнім часом шанувальники почали помічати, що на цих фотографіях Наталія помітно округлилася. Зокрема зірка засвітила свою нову фігуру за кулісами і на сцені.

Наталія Могилевська намагалася приховати круглий живіт

У коментарях під публікацією шанувальники почали розпитувати, чи дійсно Наталія Могилевська очікує на дитину, а дехто одразу почав вітати зірку з майбутнім поповненням.

Наталія Могилевська намагалася приховати круглий живіт

І все ж таки знаходяться і скептики, які підозрюють, що Наталія Могилевська просто набрала зайву вагу і тому виглядає наче майбутня мама.

Сама артистка навіть не натякає на імовірність своєї вагітності, а фігуру ховає за піджаками та вільними сукнями.

Схожі статті