Лисий Влад Яма виклав фото з голим торсом та сам зробив собі нескромний комплімент: “Занадто красивий”

Влад Яма ніколи не виділявся сором'язливістю, тому, хвалебні коментарі від самого себе ніколи не дивували. Так сталось і цього разу, коли Яма похизувався новою фотокарткою в instagram та сам себе розхвалив.

Влад відомий та дуже популярний український хореограф та танцюрист, який ніби порхає на будь-якому паркеті та показує неймовірно красиві рухи. Завжди можна захопитися тим, як люди вміють керувати своїм тілом настільки професійно та ніби-то легко. Але за такою пластичністю стоїть велика робота. В першу чергу, це психологічна робота, тому що кожен спортсмен проходить через велику кількість складнощів та перипетій. А також, фізична, через біль, кров, травми та цілодобові тренування – люди й досягають вершин.

Влад Яма похвалив сам себе
Влад Яма похвалив сам себе

І Яма не виняток з правила, заради свого успіху, йому довелося пів життя провести у тренувальних залах та відпрацьовувати неймовірну кількість рухів та вправ. Звісно, він ніколи не жалівся, адже сам обрав свій шлях, яким тепер може пишатися.

Сам Владислав навіть і думки припустити не міг, що він обійме крісло головного судді шоу “Танці з зірками” і стане справжньою телезіркою. До такого результату приходить один з тисячі танцюристів і ось Ямі це вдалося, але з неба йому нічого не впало. Тож, заради цього варто було стирати ноги на паркеті.

Вчора в Україні було важливе свято, до якого вже й Влад причетний багато років. День працівників радіо, телебачення та зв’язку. з цього приводу Яма, який нині перебуває у США, вирішив нагадати собі та своїм прихильникам, що й він причетний до цього дня та зробив собі сміливий комплімент.

” Із телебаченням я маю тісний і успішний зв’язок впродовж багатьох років. Але розважальне ТБ зараз на паузі. А для радіо я занадто красивий. І головне зараз – безпека сім’ї. Зі святом всіх причетних. Миру” – написав Яма.

Тож, привітань хореограф дійсно вартий тому встиг сам себе першим і привітати та ще й про інших не забув. Та варто зазначити, що на фотографії Владислав дійсно має гарну фізичну форму, яку також підтримує роками завдяки тренуванням.

Схожі статті