“Пішли у мене”: багатодітний батько Сергій Бабкін вперше показав, як виглядають його діти від двох шлюбів

Відомий український виконавець Сергій Бабкін є не тільки успішним співаком, а ще й щасливим багатодітним батьком, який доволі часто показує свою малечу, але мало хто знає, що Сергій має ще одного сина від першого шлюбу.

44-річний Сергій дуже медійна особистість українського шоу-бізнесу, попри свою успішну співочу кар’єру, чоловік став одним з найчастіше запрошуваних артистів на різноманітні шоу. Так, Бабкін став тренером “Голосу країни” та гумористичного шоу “Ліга сміху”. Насправді він дуже різностороння людина, адже Сергій ще полюбляє різноманітні практики для самопізнання, професійно займається йогою, гвоздетерапією та часто медитує.

Як виглядають діти Сергія Бабкіна

Отже, прочитавши весь список його справ та захоплень, виникає питання, де ж він знаходить час на дітей? Та повірте, знаходить, адже діти для нього – це сенс існування і саме тому він хапається за всі проєкти, аби забезпечити своїм нащадкам гідне існування.

До того ж Бабкін ніколи не ховав свою дружину Сніжану та дітей, яких у нього аж четверо, але від другої дружини лише двоє – донька Веселина та син Єлисей. А також Сергій прийняв сина Сніжани Артура иа має ще одного сина від першого шлюбу Іллю, якому вже 17 років.

Тож, список не маленький, але Бабкін знаходить час на спілкування з дітьми й навіть інколи вони присутні на його проєктах та концертах, приходять аби підтримати татуся. Та якщо з малечею все зрозуміло, то ось стосовно Іллі  не можна сказати, що він дуже близький з зірковим батьком. Адже перша дружина артиста Лілія Ротань спершу забороняла батьку спілкуватися з дитиною, а потім взагалі переїхала з ним у Канаду. Тому, чи спілкується нині Сергій зі старшим сином – невідомо, але його постійно тішать молодші. Також, варто додати, що зараз родина Бабкіна перебуває у Німеччині.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.