Стало відомо ім’я переможця “Голосу країни-12”, який проходив у метро: зірковий тренер не стримав сліз

"Голос країни" цього року дуже відрізняється від попередніх сезонів, тому й ім'я переможця ми дізналися набагато пізніше та не в студії і за трохи іншими правилами.

Новий сезон вразив своєю героїчністю, адже через війну зйомки перервалися й дуже довгий час в ефір не виходили випуски та припинились всі тренування й репетиції, бо у країні почалась повномасштабна війна. Та врешті решт через багато місяців вагань, команда проєкту все ж таки вирішила відновити процес та подарувати українцям нову історію, героїчну.

Стало відомо ім'я переможця
Стало відомо ім’я переможця

Отже, всі нові ефіри проходили там, де й раніше, але фінал шоу відбувся у київському метрополітені. Це дуже обурило глядачів, настільки, що вони почали влаштовувати бунт у соціальних мережах. Але фінал таки відбувся та викликав бурю емоцій. Під час виступів було багато сліз та й радості водночас. Тому що фіналісти співали легендарні українські пісні.

Переможниця Марія Квітка
Переможниця Марія Квітка

А от найбільше всього глядачів вразив виступ Марії Квітки, яка й здобула перемогу та заспівала пісню “Птах” гурту “ДахаБраха” і Сергія Жадана. Дівчина не очікувала, адже була у команді “Другий шанс”, тренерами якої стали меценат Андрій Мацола та Олександра Заріцька. Варто нагадати, що на сліпих прослуховуваннях Маша потрапила до команди “королеви ночі” Олі Полякової, але вибула на етапі нокаутів.

Тож, ім’я переможця героїчного сезону Марія Квітка. Маша справжня українська співачка, адже дівчина займається фольклорною музикою. Сама Квітка виросла у місті Корсунь-Шевченківський. Там вона й почала свій шлях до української музики. Дівчина вирішила їздити селами та спілкуватися з місцевими жителями та записала понад дві тисячі народних пісень.

Та насправді ж на “Голос” Маша мріяла попасти дуже довго, адже вона працювала художником по костюмах і бачила весь процес зсередини, але довгий час не була готова до того, щоб вийти на омріяну сцену. Та цей рік змінив нас всіх і тепер українці стали набагато сміливіше. Так і Квітка вирішила піти на зустріч страхам і перемогла їх та ще й потрапила в незабутню історію нової України.

Схожі статті