“Для мене нічого не змінилося”: Чому Сергій Бабкін повернувся додому без родини?

Відомий український співак Сергій Бабкін з самого початку російського вторгнення, вивіз свою родину у Німеччину, де й залишився разом з ними. Та зараз вперше за весь час навідав рідну країну.

Поки Бабкін перебував за кордоном він не сидів склавши руки, а навпаки, давав багато концертів та збирав кошти на Збройні Сили України. Сергій їздив по всій Європі зі своїми концертами. Інколи сольними, а інколи вдавалося виступити зі своїм гуртом “П’ятниця”, який вже розпався.

Сергій Бабкін приїхав додому без родини
Сергій Бабкін приїхав додому без родини

Варто сказати, що на адресу родини Сергія одразу вилилося багато критики, тому що чоловік не повернувся додому, а залишився з рідними. Та зіркові особистості вже давно звикли до того, що будь-які їх дії будуть критикувати. Тому Бабкін спокійно робив те, що вважає за потрібним. Та нині він вирішив підняти бойовий дух українців у рідних містах.

Артист не просто додому приїхав, він вже встиг дати три концерти, у Львові, Києві та своєму улюбленому Харкові. Про дату й місце кожного з виступів, Бабкін повідомляв у сторіс instagram. Також артиста запросили у студію “Сніданок. Вихідний”, де відповів на всі головні питання й поділився враженнями про стан країни.

“Для мене нічого не змінилося, це мій рідний дім, моя земля, місце моєї сили. Тут є все те, що я люблю. Але, звісно все не так, як було раніше  та й настрій трохи гірше, ніж був до 24 лютого” – розповів Сергій.

Надовго артист приїхав чи ні, поки невідомо і йому самому, проте дружину Сніжану та трьох своїх маленьких дітей, він залишив у Німеччині, заради їхньої ж безпеки, адже нині агресія росії знову набирає обертів, та нарікає українців на біду. Тому, він як люблячий свою родину чоловік не хоче ризикувати їх життям та психологічним станом. Певно Бабкін планує незабаром повернутися до рідних, як тільки зробить все заплановане, адже вони дуже близькі між собою.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".