Хто з зірок зробив патріотичне татуювання: Педан переробив старе Z-тату, а Цимбалюк і Бабкін набили нові

Татуювання на тілі зірок – звична справа, як і на тілі звичайних людей, адже це щось особливе та значуще для кожної людини. А ось патріотичні татуювання ще й несуть додатковий сенс.

Насправді люди роблять татуювання з різних причин та міркувань, хтось вкладає в низ власний сенс, який або щось нагадує, або символізує події з життя, або працює як самомотивація. Тому, ця культура стаж з кожним роком все більш розвинутою й на тілах людей з’являються нові зображення. Так і зірки українського шоу-бізнесу не відстають від цієї тенденції й роблять своє тіло більш цікавим та знаковим для самих себе.

Так, деякі зірки вирішили зробити соті нові татуювання та не прості, а саме патріотичні, які відображають ідею нашого народу та віру у світле майбутнє. Отже, занурюємося у світ татуювань.

Сергій Бабкін

Сергій Бабкін
Сергій Бабкін

Український співак ще з часів початку своєї творчості у Харкові виражає активну українську позицію, тому він співає українською та активно проявляє себе у волонтерській діяльності й намагається на творчому фронті підтримати рідну країну. Артист вже встиг дати багато благодійних конвертів, де збирав кошти на потреби української армії. Та нині Бабкін приїхав додому і вирішив крім збору коштів, ще й підняти бойовий дух українців. Тому Сергій виступає у різних містах України просто вулиці. Він вже встиг побувати у Києві, Львові та рідному Харкові. Але це ще не вест прояв патріотичного настрою Бабкіна. Артист по приїзду зробив собі патріотичне татуювання на руці, яке засвітив у своєму блозі в instagram.

Олександр Педан

Олександр Педан
Олександр Педан

Тіло Олександра Педана на половину забито татуюваннями, які несуть в собі багато його думок, життєвого досвіду, важливих подій та якусь особливу історію. Та ще до початку повномасштабної війни, шоумен почав бити нове тату, у якому буду присутня нині агресивна буква Z. Але тепер це недоречно й Педан вирішив зробити з нього нове патріотичне татуювання. Та як всі ми бачимо на тату благодійні дії ведучого не обмежуються, адже він фактично змінив професію телеведучого на волонтера. Сашко активно допомагає військовим, навідує їх та возить гуманітарну допомогу. А також веде ще й соціальні проєкти, які допомагають Україні наблизити перемогу. Тому, татуювання це для себе, а от допомога для суспільства, а особливо для ЗСУ.

Тарас Цимбалюк

 

Молодий і талановитий актор кіно і театру також зайняв чітку позицію – допомагати рідній країні. Тому Тарас бере активну участь у благодійних проєктах акторської спільноти “ЛОТ”. Вони разом влаштовують благодійні покази фільмів, спортивні заходи, ярмарки, продають власні речі на аукціонах. А також неодноразово їздили до міст, які постраждали від російської агресії. Тож, актор не сидить на місці, а також активно допомагає Україні та армії. Й не відстає від колег. Цимбалюк неодноразово демонстрував свої татуювання, яких у нього досить багато, але останнє стало саме патріотичним і воно несе в собі ідею нової, вільної України.

Схожі статті