Христина Горняк після раптового розлучення з Остапчуком постала у весільному пеньюарі: готова наречена

Христина Горняк вже по праву є колишнью дружиною шоумена Володимира Остапчука та, як можна помітити не гає часу і демонструє дуже ніжні фото у весільному халаті.

Зовсім нещодавно Горняк та Остапчук розлучилися після двох років подружнього життя, яке завжди здавалося щасливим та наповненим. Адже пара багато подорожувала, у них було купа романтичних моментів, якими вони завжди ділилися зі своїми підписниками. Та насправді по Остапчуку було дуже помітно, що саме ця жінка робить його щасливим та дарує йому енергію й турботу.

Христина Горняк продемонструвала весільних халат
Христина Горняк продемонструвала весільних халат

Але іноді життя підкидає нам такі ситуації, які ми не проходимо. Так сталося з подружжям Володимира й Христини, вони не пройшли випробування та розійшлися. І тепер, Володимир продовжує працювати в Києві, а Христина будує самостійно своє життя за кордоном і варто сказати, дуже активно жінка почала спілкуватися з підписниками.

Тож, вранці Горняк виклала в сторіс instagram дуже цікаве фото у весільному халатику, цікаво, що це означає. навряд чи жінка так швидко зустріла нового чоловіка. Певно дівчина просто захотіла подарувати собі гарний настрій та одягла таке романтичне вранішнє вбрання.

Христина Горняк демонструє весільний халат
Христина Горняк демонструє весільний халат

Також варто зазначити, що Остапчук після розлучення почав проявляти свої кулінарні здібності та готує не лише собі, а ще й друзям. Раніше такого за телеведучим було помітити майже неможливо. Але ж тепер він знов холостий чоловік, якому доводиться й самому влаштовувати домашній затишок.

Тож, Христина активно демонструє, що вона вільна жінка, яка може собі дозволити все, що тільки забажає, тому вона й не боїться показати себе в якомусь не такому світі й до того ж дуже гарно дає відсіч всім тим, хто незадоволений її новим життям.

Схожі статті