Весіллю молдавського мачо бути: 43-річний Дан Балан розповів про жінку, яку збирається повести до вівтаря

Всесвітньовідомий молдавський виконавець Дан Балан десятиріччями зберігає репутацію затятого та невиправного холостяка. Однак, співак має зовсім іншу думку на цей рахунок.

Коли Дан Балан опинився у кадрі разом з Тіною Кароль, інтерес публіки до його особистого життя раптово зріс. Хіба що глядачі здебільшого шукали підтверджень своїм думкам щодо його імовірного майбутнього разом з поп-дівою. Стосункам між молдавським мачо та українською суперзіркою не суджено здійснитися. Знаменитості обмежилися взаємним піаром і попрощалися. Подейкували, що за кулісами Тіна та Дан навіть не віталися.

І хоча шанувальники будували теорії про причини несправджених мрій, імовірно, зірки просто не покохали. Адже Дан Балан, як виявилося, готовий до серйозних стосунків і навіть подумує про весілля. Так само і Тіна Кароль заявляла про своє бажання знайти кохану людину.

Дан Балан розповів про жінку, яку збирається повести до вівтаря

Дан Балан таємно відгуляв розкішне весілля
Дан Балан розповів про жінку, яку збирається повести до вівтаря

Так, поки Дан Балан мешкав у Києві журналістка телеканалу “1+1” та зірка “Світського життя” Катерина Осадча взяла у нього ексклюзивне інтерв’ю, темою якого стало одруження та вибір нареченої. Власне, молдавський мачо зізнався, що ставиться до цього питання неймовірно серйозно і точно знає, яка жінка здатна стати його дружиною.

“Я завжди знав, що це дуже важливо для мене [весілля]. Якщо я це зроблю, то це буде лише раз у житті і це має бути по-справжньому. У мене були почуття, у мене були тривалі стосунки… Поки ти не дійдеш того, що заслужив на свою людину, яка тобі подарує справжнє щастя та розвиток!”, – зізнався зірка.

Балан підкреслив, що його обраниця має наштовхувати його на розвиток та нові звершення. Втім, він з цим завданням прекрасно впорався і сам, є дуже самодостатньою людиною, тому розуміє, що знайти таку жінку буде дуже важко.

Схожі статті