Не змогли приховати правду: стало відомо, що відбувається між ведучими Єгором Гордєєвим і Нелею Шовкопляс

Інколи трапляється так, що колеги стають більш рідними та близькими, ніж чоловік та дружина. Ведучі "плюсів" Єгор Гордєєв і Неля Шовкопляс яскраве тому підтвердження. Але чи дійсно у колег за кадром такі ж тісні стосунки, як на блакитному телеекрані?

Глядачі вже не можуть уявити, щоб ранкове шоу “Сніданок з 1+1” представляли інші ведучі. Стриманий, але харизматичний Єгор та позитивна й компанійська одразу підкорили серця публіки. Ведучі у своєму тандемі чудово виглядають в об’єктивах камер та ідеально доповнюють один одного. На знімальному майданчику колеги здаються вже настільки рідними людьми, що прихильникам важко не підозрювати, що між цими двома немає романтичної іскри.

Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв полюбилися публіці завдяки шоу Сніданок з 1+1
Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв полюбилися публіці завдяки шоу Сніданок з 1+1

Партнери вже давно не соромляться милуватись та обійматись на очах у тисячної публіки, я спільних світлин з Єгором Шовкопляс викладає частіше за фото з чоловіком. Цікаво, що про це думає обранець Нелі, оскільки його ймовірно бентежить, що дружина більше часу проводить зі своїм колегою, ніж вдома.

Шовкопляс познайомилася зі своїм чоловіком, Владиславом, ще бувши студентами. Вже через рік він зробив коханій пропозицію руки та серця, й скоро, після весілля, у новоспеченої сім’ї народились двійнята. З появою дітей Неля не поставила хрест на своїй кар’єрі телезірки й крок за кроком збиралася до популярності.

Фанати підозрюють роман між Єгором Гордєєвим і Нелею Шовкопляс
Фанати підозрюють роман між Єгором Гордєєвим і Нелею Шовкопляс

Щодо особистого життя Єгора Гордєєва — він переконаний холостяк. Ведучий не приховує, що йому подобається жіноча увага та відсутність будь-яких зобов’язань при цьому. 32-річний ведучий зізнавався, що не має намірів шукати серйозних стосунків та ще навіть не уявляє, якою має бути його майбутня дружина.

Але ж не слід заперечувати, що зірковий колега ставиться до Нелі не просто як до партнерки по знімальному майданчику та попри вже і без того очевидні плітки, не приховує своїх лагідних почуттів до Шовкопляс. Але публіка часто малює романи там, де їх немає. На сьогодні телеведуча “Сніданку” має репутацію порядної та вірної дружини й хорошої мами, а Єгор, як можна судити зі сторіс в Instagram, часто проводить вечори наодинці.

Єгор Гордєєв залишається холостяком і шукає своє єдине кохання
Єгор Гордєєв залишається холостяком і шукає своє єдине кохання

Цікаво, що Нелю Шовкопляс інколи величають телевізійною попелюшкою, оскільки ведуча не має профільної освіти, а стала ведучою ранкового шоу після навчання у школі для ведучих від каналу 1+1.

Схожі статті