В легінсах, топі і розпатлані: у мережу “злили” фото Кароль, Полякової, Мішиної і Каменських в спортзалі

Зірок, ми звикли бачити лише у красивих розкішних образах, особливо це стосується жінок. Шикарні сукні, зачіски, яскраві макіяжі, але іноді, вони постають перед нами як звичайні люди, без укладок та яскравих фарб.

Ксенія Мішина

Ксенія Мішина
Ксенія Мішина

Українська актриса Ксенія Мішина постійно наголошує на тому, що для гарного зовнішнього вигляду обов’язково потрібно вести здоровий спосіб життя. Сама актриса вегетеріанка, абсолютно не п’є, не палить та дуже полюбляє спорт. Ксенія часто показує свої заняття йогою, походи на масаж та у спортзал. Так, Мішина показала, як у чорному топі та легінсах вона підтримує красу свого тіла.

Тіна Кароль

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Тіна Кароль завжди вражає своїми яскравими образами на сцені, але в реальному житті співачка навіть не фарбується і варто сказати, що виглядає жінка дуже молодо, адже слідкує за станом шкіри. Так само піклується Тіна й про своє тіло й останнім часом поп-діва дуже схудла. Тож, у мережі з’явились фотокартки у спортивному вбранні зірки під час заняття у залі.

Настя Каменських

Настя Каменських
Настя Каменських

Настя Каменських кілька років тому додала регулярний спорт у своє життя, адже співачці було потрібно дуже схуднути, а тепер красуня просто підтримує свою форму у спортзалі та вдома. Тож, побачити фото Насті у лосинах у спортивному топіку зовсім не складно, бо жінка частенько викладає такі фото у сторіс instagram.

Оля Полякова

Оля Полякова
Оля Полякова

Оля Полякова володарка струнких красивих ніжок, але і їх красу треба підтримувати, тому в особистому блозі співачки іноді можна побачити фотографії зі спортзалу. Для занять Оля обирає максимально прості речі – легінси й топи.

Отже, й зірки такі ж самі люди, як і всі останні, тому, кадри зі спортзалу, без макіяжу та у простому вбранні вже не повинні нікого дивувати, тим більше нині всі відомі люди хочуть завоювати довіру людей, аби полегшити собі життя і не ставати постійним приводом для пліток.

Схожі статті