Втратила багатства, дім, струнку фігуру та коханого, але гне свою лінію: як Ані Лорак змінилася під час війни?

Знаменита співачка походження Ані Лорак після початку повномасштабної війни потрапила у не милість і української аудиторії, і російської. До чого це призвело?

Після початку повномасштабної війни в Україні Ані Лорак не змогла визначитися з позицією, яку обирає у відношенні до війни. Результатом стало ще більш негативне відношення української аудиторії до артистки, а також активна критика зі сторони росіян.

Ані Лорак виступить у росії
В мережі обговорюють, як Ані Лорак змінилася після початку війни

Лорак була вимушена забрати свою єдину дочку Софію та покинути розкішний особняк, в якому проживала у Підмосков’ї та зникнути. Тривалий час шанувальники не мали жодної гадки, де може знаходитися їхня кумир. Поговорювали, що зірка ховається в Арабських Еміратах та Туреччині.

Як Ані Лорак змінилася після початку війни

Поки Кароліна не показувалася публіці, її музична компанія збанкрутувала, усі концерти в російській федерації були скасовані, усі концерти в Європі — зірвані. Засвітилася артистка лише на весіллі у Вірменії, коли глядачі побачили, що завжди струнка та елегантна співачка раптово набрала зайві кілограми. Згодом артистку помітили і в Австралії.

Як Ані Лорак змінилася після початку війни

Врешті-решт, Ані Лорак відновила свою особисту сторінку в соціальній мережі Instagram, завдяки публікаціям, на якій стало відомо, що на даний момент вона проживає разом зі спадкоємицею в Іспанії.

До речі, Софію вона забрала до себе лише через півроку. Увесь цей час зіркова спадкоємиця проживала у Туреччині, у будинку свого батька Мурата. Поговорюють, що і особисте життя артистки сильно постраждало від не бажання говорити: так, їй та Єгору Глібу приписують розставання на тлі фінансових проблем. Правда це чи ні, вона там залишається лише здогадуватися, адже Лорак не давала жодних відомостей про свого бойфренда.

Схожі статті