У 13 років виглядає на 20: як виглядає дочка Віри Брежнєвої від олігарха Кіпермана Сара, яка любить мачуху

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва сколихнула мережу, показавши, як виглядає її доросла дочка Сара від шлюбу з Кіперманом. Зіркова мама привітала спадкоємицю з днем народження.

Свою другу дочку Сару Віра Брежнєва народила у шлюбі з українським бізнесменом Кіперманом. Стосунки про тривали 6 років і закінчилися у 2012 році.

Тривалий час Віра знаходилася у стосунках з одруженим Костянтином Меладзе, що свідчить про невірність Брежнєвої другому чоловіку. Варто відзначити, що Олексій Kіперман є багатодітним батьком, тому у Сари є багато братів та сестер і зі сторони мами, і зі сторони тата. Зважаючи на дійсно велику родину, дівчина знайшла спільну мову і зі своєю мачухою.

Віра Брежнєва показала 13-річну доньку та привітала її з днем народження

Цікаво, що Сара більше схожа на свою матір, ніж її старша сестра Софія. І даний факт не змінюється навіть з віком.

Віра Брежнєва показала 13-річну доньку та привітала її з днем народження

15 грудня красуня святкує свій 13-й день народження, а тому Віра оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram декілька фотографій своєї спадкоємиці, нагадала підписникам, як її дочка виглядала колись та показала у яку прекрасну молоду дівчину вона перетворилася зараз.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Віра Брежнєва покинула Російську федерацію та переїхала до Італії, де в неї та продюсера Костянтина Меладзе є приватний маєток. Також зірка організувала волонтерський центр, в якому регулярно працювала і створила для себе новий псевдонім для виступів в Україні. Зважаючи, що сценічне прізвище співачки — Брежнєва, це був доволі розумний хід.

На даний момент виконавиця поводиться дуже обережно в інформаційному просторі і всіляко намагається продемонструвати свою підтримку Україні.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.