Христина Соловій нарвалася на ревнощі через палкі поцілунки з Жаданом: як відреагувала дружина поета?

Відома українська співачка Христина Соловій не тільки сколихнула мережу палкими поцілунками з поетом Сергієм Жаданом, але і нарвалися на ревнощі шанувальниць.

Тривалий час шанувальники Христина Соловій могли спостерігати небувалий вплив Святослава Вакарчука на її творчість. Помічалися ці нюанси і в текстах, і у нотах.

Христина вже понад декілька років не співпрацює зі своїм колишнім продюсером, і лише нещодавно шанувальники стали свідками того, як репертуар артистки кардинально трансформується. Після початку повномасштабної війни в Україні Христина Соловій поповнила свій альбом новими, досить незвичними хітами.

Христина Соловій нарвалася на ревнощі

Однак, нещодавно їй вдалося дійсно здивувати публіку: співачка знялася у відеокліпі разом з відомим українським поетом Сергієм Жаданом. Робота вийшла естетичною та неоднозначною.

Ба більше, у відеоряді є кадри, на яких виконавиця цілується з головним героєм. І сцени вийшли вельми романтичними та ніжними.

Варто відмітити, що зірка української літератури одружений, тому було досить незвично бачити його в такому амплуа. Тим не менш, дружина Жадана ніяк не відреагувала на роботу з його участю.

Натомість про ревнощі заговорили вірні шанувальниці автора, які почали масово залишати коментарі під кліпом Христини Соловій про свої почуття та враження від побаченого.

Христина Соловій нарвалася на ревнощі

До речі, робота отримала досить різні оцінки від користувачів мережі: комусь здався дивним вибір головного героя, а хтось був буквально у захваті від побаченого.

Але так чи інакше, реліз нового кліпу Христини наробив багато шуму в медіа просторі та отримав досить високі оцінки від колег виконавиці, які активно діляться ними на особистих сторінках в соціальній мережі Instagram.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.