Олега Винника публічно обійняла маленька дитина, схожа на Таюне: ким приходиться співаку світловолоса дівчинка

Олег Винник не надто активно полюбляє розмовляти про своє особисте життя, але іноді в мережі з'являються такі інфоприводи, які неможливо не ігнорувати і вони, звісно, потребують роз'яснення.

Днями у мережі з’явилась фотографія Олега Винника з маленькою дитиною, яка дуже міцно обійняла чоловіка та виглядають обидва дуже задоволеними та складається таке враження, ніби вони дійсно мають якісь родинні зв’язки між собою, адже ця маленька принцеса схожа на Таюне.

Звісно, це може бути простим збігом обставин, а може й виявитись правдою. І на це питання знає відповідь лише Олег, а він, як відомо, не надто відвертий щодо свого особистого життя. Олег вважає, що в першу чергу він має цікавити публіку як артист і саме його пісні мають викликати захоплення, а не він сам і тим паче не його родина, яка не має жодного відношення до його творчої діяльності.

Насправді мало хто знав, що бек-вокалістка Олега Винника Таюне є не тільки частиною його команди, а ще і його коханою дружиною, яка ще у юні роки зайняла місце у серці співака і досі знаходиться там. Тому, всі ці образи завзятого. холостяка – виявилися зовсім не правдивим, хоча й багато жінок України на це дуже розраховували.

Олег Винник і Таюне

Також ще менше людей знає, що в Олега з Таїсією є спільний син, якого звуть Юліан. Він з самого народження живе у Німеччині та займається там професійним плаванням. Тож, хлопець не бажає привертати до себе увагу, тому він навіть не веде соціальні мережі.

Тому, через таку секретність Олега, коло нього ходить велика кількість пліток, тому що ніхто не знає, що він приховує та чого ще можна чекати від співака. Але саме ця дівчинка – не є донькою чи родичкою Винника. Вона просто маленька фанатка чоловіка, яка дуже мріяла зробити фото з зіркою.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".