На старшу сестру Злату не схожа зовсім: Оля Фреймут показала свою молодшу доньку від третього чоловіка

Нещодавно телеведуча Оля Фреймут показала доньку, яка схожа на неї, як дві краплі води та це не Злата Мітчелл. Зірка опублікувала відео з 7-річною дочкою Євдокією та зворушила підписників.

Оля Фреймут не тільки популярна журналістка та телеведуча, а й багатодітна мама. У свої сорок зірка має трьох дітей від двох різних чоловіків. Від першого чоловіка, британця Ніла Мітчелла, Оля виховує 16-річну доньку Злату. Дівчина вже самостійна леді та проживає від зіркової мами окремо. Підліток навчається в Америці та, на відміну від Фреймут, має репутацію бунтарки. Рідний батько Злати проживає у Лондоні, де останніми часом часто помічали й пані Олю.

Родина телеведучої Олі Фреймут
Родина телеведучої Олі Фреймут

У 2017 році телеведуча одружилася з генеральним директором “Нового Каналу” Володимиром Локотко. Весільна церемонія та офіційний розпис у РАЦСі відбулася вже після народження другої спільної дитини, доньки Євдокії. За рік до у пари народився син Валерій. Оля не часто показує у соціальних мережах своє особисте життя та родину. Але нещодавно в інстаграмі зірка опублікувала відео з молодшою дочкою.

Відео було знято на свято Миколая ще до війни, коли зіркова сім’я знаходилася у Києві. Євдокія дуже схожа на Фреймут та має такі ж блакитні очі та біляве волосся. Проте малеча зовсім не схожа на свою старшу сестру Злату. Можна помітити, що навіть вдома Ольга вдягає меншу доньку як справжню леді: білесенькі колготки, рожеву сукню та зібране бантом волосся. Телеведуча і сама звикла виглядати, як панянка та не дозволяє собі витіюваті вбрання чи зачіски.

Оля Фреймут віддає перевагу стриману та жіночому стилю
Оля Фреймут віддає перевагу стриману та жіночому стилю

Чого не можна сказати про найстаршу дитину знаменитості. Злата часто потрапляє під обговорення підписників, публікуючи відверті та провокативні знімки з декольте до поясу чи у короткій спідниці. Дівчина вирішила не йти стопами знаменитої мами та дозволити собі життя поза правилами суворого етикету.

Старша донька Олі Фреймут Злата
Старша донька Олі Фреймут Злата

Нагадаємо, що найбільшу популярність Олі Фреймут принесла роль ведучої у програмі “Ревізор”.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".