Злата Огнєвіч і Дмитро Шевченко поновили стосунки: екс-холостячка “відповіла” на фото Задворного з коханою

Відома українська співачка Злата Огнєвіч сколихнула мережу заявою про те, що має намір піти на каву з фіналістом "Холостячки-2" Дмитром Шевченко.

Фінал романтичного шоу “Холостячка-2” вийшов доволі напруженим та неочікуваним. Глядачі вважали, що переможцем буде Дмитро Шевченко, який не просто активно працював над собою та стосунками, але й відкрився головній героїні повністю.

Злата Огнєвіч відмовила Дмитру Шевченко у фіналі Холостячки-2
Злата Огнєвіч і Дмитро Шевченко підуть на каву

Співачка залишилася з Андрієм Задворним, стосунки з яким зруйнувалися буквально через місяць.

Злата Огнєвіч і Дмитро Шевченко підуть на каву

Найдивовижнішим було те, що двом фіналістам вдалося побудувати неймовірно міцні дружні стосунки. Натомість, Злата розсварилася з Андрієм, а з Дмитром майже не спілкувалася. Тим паче, що у чоловіка з’явилася інша обраниця.

Здається, що життя колишніх учасників проєкту почало кардинально змінюватися. Не так давно Андрій Задворний сколихнув мережу новим фото, на якому показав свою імовірну кохану. Так як фото було зроблено зі спини, шанувальники підозрюють, що це може бути і не обраниця бізнесмена, а, наприклад, донька.

А вже через день Злата оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram повідомлення, яке отримала від Дмитра Шевченка. Чоловік покликав співачку на каву, і вона не тільки йому не відмовила, але й відповіла дуже неочікуваним та неоднозначним чином.

Злата Огнєвіч і Дмитро Шевченко підуть на каву

“Тільки, якщо це буде найсмачніша солодка кава. І захопи, будь ласка, з собою цукерки, які ти приносив на першу вечірку Холостячки”

Що на це відповів Дмитро достовірно невідомо, адже Злата не публікувала продовження їхнього листування.

Тож цілком можливо, що незабаром Злата покаже, як саме вона скуштувала смачної кави у компанії екс-учасника шоу.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.