Куди зникла Маша Єфросініна? Ведуча на емоціях розповіла, як втратила 10 років свого життя: “Була істерика”

Знаменита українська телеведуча Маша Єфросініна вийшла на зв'язок зі своїми фанатами та розповіла про гіркий досвід, який вона отримала у роботі з соціальними мережами.

Після початку повномасштабної війни в Україні українські зірки зіштовхнулися з суворим викликом. На своїх блогах, на яких раніше розташовувалася реклама популярних брендів, а також розважальний контент, вони почали публікувати правду про те, що відбувається на їхній батьківщині. І, звісно, завдяки скаргам росіян отримували тіньовий бан або навіть тимчасове блокування від компанії “Мета” (власник Instagram та Facebook).

Безперечно, це втрата грошей, аудиторії та серйозна стагнація у діяльності. Однак, майже нічого не могло зупинити українських зірок у боротьбі проти ворога на інформаційному фронті.

Куди зникла Маша Єфросініна

Маша Єфросініна прорекламувала власний бренд одягу
Куди зникла Маша Єфросініна

Раніше про повне видалення акаунтів через контент про війну повідомляли Потап та Наталка Денисенко. Нещодавно і Маша Єфросініна розповіла, що через численні скарги її особисту сторінку в соціальній мережі Instagram просто видалили.

Але для неї це стало дуже болісним досвідом. Знаменитість розповіла, що відчула певну залежність від інтернету. Ба більше, їй було неймовірно жаль аккаунт, над яким вона працювала довгих 10 років.

Але на відміну від Потапа та Наталки Денисенко їй таки вдалося владнати це питання, адже вона звернулася до Мінцифри. Це дивовижно, але сторінку Маші повернули.

Тепер телеведуча зізнається, що їй доведеться добре підбирати слова, аби не втратити зв’язок зі своїми фанатами назавжди. Як ніяк, але аудиторія губиться неймовірно просто у таких обставинах. Тим паче, що Маша не користується іншими соціальними мережами.

Схожі статті