Таємницю розкрито – Леся Нікітюк вперше за свої 35 років зізналась, як її звати насправді: “А ви знали?”

Леся Нікітюк дуже відома та улюблена ведуча України, яку у народі просто обожнюють, тим самим і Леся відповідає людям. Але свою любов вона демонструє чесністю та відвертістю. Тому, цього разу дівчина наважилась розповісти, яке її справжнє ім'я.

Певно всім відома історія народження Нікітюк, коли її батьки були впевнені, що у них народиться хлопчик та навіть не розглядали варіант з дівчинкою. Тому, мама ведучої заздалегідь обрала ім’я для сина. Тож, батьки Нікітюк спокійно та розслаблено чекали всі 9 місяців на Олексія, а народилась Леся.

Леся Нікітюк назвала справжнє ім’я

З самого початку мама дівчинки дуже сильно засмутилася, її навіть заспокоювала медсестра та надавала поради, яке ім’я дати дівчинці. Але справа була в тому, що перед батьками постала проблема, яке обрати ім’я для дівчинки, на яку вони не розраховували. Стільки ж красивих імен існує на світі, що відразу й не пригадаєш навіть половини.

Але родина Нікітюк досить швидко зорієнтувалася та дивлячись на маленьку, назвали її Леся. Яку ми тепер знаємо як зірку та бачимо з усіх телеекранів країни. Можливо саме правильне ім’я повпливало на життєвий шлях ведучої. Але це не всі таємниці про Лесю.

Оскільки Нікітюк дуже відверта з підписниками та розповідає їм майже все, що відбувається у її житті. ділиться історіями, дає поради та питає їх. Отже, Леся взагалі дуже щира та відкрита до людей. Тому вирішила відкрити ще одну таємницю свого імені.

Отже, днями ведуча була на шопінгу, де обирала для себе вбрання та головні убори. Так, в одному з магазинів Леся настільки захопилася процесом, що вирішила вийти у сторіс із щирим зізнанням:

“Ви знали що моє справжнє прізвище Тренд”

Леся Нікітюк назвала справжнє ім’я

Тож, приміряючи жовту шапку у стилі якихось новорічних казок минулого сторіччя, Леся вирішила пожартувати сама з себе, адже вона має гарне почуття гумору, яке, завжди допомагає їй знаходити підхід до людей.

Схожі статті