Що пов’язує Ольгу Фреймут і Юрія Горбунова, крім телекар’єри: у них є дещо спільне, про що Осадча не підозрює

Ольга Фреймут та Юрій Горбунов дуже відомі та популярні ведучі на українському телебаченні. Та крім того, що вони мають спільну професію, у них є ще дещо спільне.

Оля народилася у Львівській області, а саме у місті Новий Розділ. Це невелике, але досить яскраве містечко, зі своєю особливою історією та зі своїми зірками. Новий Розділ – досить молоде місто, воно існує трохи більше 50-ти років і тому, вважається одним з наймолодших міст в Україні. Але спочатку це було селище і лише у цьому місяці рідне місто Фреймут святкує своє 20-річчя у статусі міста обласного значення.

Місто Новий Розділ

Цікавий факт, що головний “Ревізор” країни, не єдина уродженка цього міста. Звісно, раніше, ніж Оля, там же народився незмінний ведучий проєктів на каналі 1+1 Юрій Горбунов. Уявіть собі, що два земляки просто ходили одними коридорами, зустрічалися на зйомках і навіть не надавали цьому великого значення.

Оля Фреймут

Але це дуже цікавий збіг, що саме Оля Фреймут та Юрій Горбунов досить часто брали участь в одних й тих самих проєктах, спілкувалися та й зараз колеги мають добрі стосунки, попри гострий характер Олі, Горбунов її дуже поважає та вважає не тільки професіоналом, а ще й гарною людиною. Адже люди з Нового роздолу особливі.

Загалом завжди вважалося, що вихідці зі Львова та області мають характер більш м’який, ніж у людей з, наприклад, Харківської області, але ні про Горбунова, ні про Фреймут так сказати точно не можна. Оскільки обидва дуже відчайдушно йшли своїм шляхом попри всі складнощі та перепони. І у підсумку досягли шаленого успіху у кар’єрі.

Юрій Горбунов

Тож, можливо, місце народження щось і означає для людської долі, але всю основну відповідальність за течію свого життєвого шляху бере на себе сама людина. І Оля з Юрою – це яскраві приклади того, що з маленького міста можна приїхати у велике і стати зіркою.

Схожі статті