Іван Дорн збирає кошти для України у Європі: а куди зникла Анна Добриднєва з гурту “Пара нормальних”?

Іван Дорн відомий український співак, який раніше був у складі гурту "Пара нормальних" разом з Анною Добриднєвою, яка після розпаду гурту також стала сольною співачкою та ведучою.

Гурт “Пара нормальних” розпався дуже давно і після цього кожен артист пішов своєю творчою та життєвою стежкою. Ваня Дорн став справжньою зіркою і не тільки у межах України. Дорн активно виступав й у росії, як і більшість наших зірок. Проте Ваня вчасно оговтався та вирішив для себе, що тепер він не зможе собі дозволити поїхати у країну, яка знищує його рідний дім та домівки друзів, близьких та загалом народу.

Війну Ваня з родиною не зустрів в Україні, оскільки возив дітей та дружину на традиційний відпочинок. Тому, й зараз родина Дорна живе у Франції заради безпеки його дітей та дружини. Натомість склавши руки артист не сидить – він активно їздить по Європі та дає благодійні концерти, які дозволяють йому збирати великі суми грошей для України.

Та спостерігаючи за Іваном, постає питання, а де ж зараз знаходиться екс-колега Дорна Анна Добриднєва? Оскільки Аня не стала настільки популярною після розпаду гурту, то про неї мова йде не часто. Але й співачка не відстає.

Відомо, що Аня вирішила залишитися в Україні та активно захищати культурний фронт. За весь ще й час дівчина брала участь у близько 80-ти благодійних заходах та об’їздила 12 областей України, де виступала та збирала кошти на ЗСУ. Добриднєва вважає, що це місія кожного артиста – лікувати піснями та збирати кошти своїм талантом, інакше, навіщо він потрібен.

Також не забуває Анна й про власну творчість, тому дівчина пише пісні, але вже з новим сенсом. Це можна помітити у нещодавній прем’єрі Ані “Дитинство”. Ця пісня повністю передає реалії нашого сьогодення.

Тож, нікуди дівчина не зникла, а просто весь свій час присвячує благодійності та допомозі Україні та її захисникам.

Схожі статті