“Повернення до розважального телебачення не буде ніколи”: Сергій Притула заявив про завершення своєї кар’єри

Знаменитий український телеведучий Сергій Притула дав ексклюзивне інтерв'ю Маші Єфросіній, в якому анонсував завершення своєї телевізійної кар'єри у розважальному сегменті.

Про завершення телевізійної кар’єри Сергія Притули у розважальному сегменті глядачі вперше почули від Олександра Педана приблизно пів року тому. Саме тоді близький друг та колега телеведучого заявив, що Сергій пройшов через такі випробування та досвід, що навряд знайде в собі сили надалі смішити людей через екран.

Сергій Притула заявив про завершення своєї кар’єри

Сергій Притула показав, як виглядає його друга дружина
Сергій Притула заявив про завершення своєї кар’єри

Як відомо, з 2014 року зірка активно займався благодійністю та збирав кошти, які рушили на допомогу Збройним силам України. Після початку повномасштабної війни в Україні герой нашої статті кинув усі свої сили на те, аби забезпечити воїнів необхідним оснащенням. А про збори Притули навіть за кордоном ходили справжні легенди.

Нещодавно Сергій завітав на ексклюзивне інтерв’ю до Маші Єфросініної, в якому не тільки підтвердив слова Олександра, але і заявив, що на даний момент абсолютно впевнений, що працювати шоуменом більше не буде.

“Я не сумую за тим, що залишилося за спиною. Я дякую за цей етап мого життя. Якщо ще в попередніх інтерв’ю на запитання: “Чи повернетесь ви на телебачення?”. Я казав: “Давайте почекаємо, коли закінчиться війна. Я прийму рішення”. То от сьогодні у цій розмові з тобою, опираючись на ті речі, які відбулися зі мною за останні кілька тижнів, я можу тобі з певністю сказати, що повернення до розважального телебачення не буде ніколи. Це такий великий, довгий етап життя, який я станом на цей момент мого життя відчуваю перегорнутим”, — зізнався Сергій Притула.

Тож Леся Нікітюк залишилася без свого постійного партнера, а Сергію Притулу глядачі, якщо зможуть побачити, то лише у серйозних програмах.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.