Падалко в бомбосховищі, Матвієнко на корпоративі, а Тіна Кароль на ТБ: як українські зірки зустріли Новий рік

Цього року українські зірки зустріли 2023-й неймовірно по-різному, але всі з вірою у серці у майбутню перемогу. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Початку повномасштабної війни в Україні зірки, як правило або проводили свята разом з родиною, або заробляли гроші на корпоративах. Втім, цей рік суттєво відрізняється.

Марічка Падалко

Як українські зірки зустріли Новий рік

Відома українська телеведуча Марічка Падалко повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що перші години нового року провела в бомбосховищі. Зірку прекрасно розуміють її співвітчизники, адже 1 січня у столиці було гучно.

Влад Яма

Як українські зірки зустріли Новий рік

Знаменитий український хореограф зізнався, що разом зі своєю родиною провів новорічну ніч в аеропорту. Родина планувала повернутися до свого американського дому, але щось пішло не так і довелося святкувати в очікуванні літака.

Катя Осадча та Юрій Горбунов

Як українські зірки зустріли Новий рік

Катя Осадча та Юрій Горбунов зустріли новий рік, як завжди — у родинному колі. Разом з синами Іваном та Данилом і зіркові батьки прекрасно провели час і поділилися святковими кадрами з фанатами.

Тіна Кароль

Як українські зірки зустріли Новий рік

Тіна Кароль натомість у новорічну ніч намагалася вгодити своїм фанатом, тому виступала на телебаченні в прямому включені. Звісно, цей прекрасний вечір, який не вдалося зіпсувати навіть росіянам, це був великий подарунок.

Тоня Матвієнко

А от Тоня Матвієнко, не дивлячись на те, що півроку перебувала в евакуації, в новорічну ніч виступала на корпоративі. Де в цей час знаходився її чоловік Арсен Мірзоян достовірно невідомо, але судячи з останніх фото вони разом знаходилися в спа-готелі.

Схожі статті