Сергій Притула йде назавжди: Леся Нікітюк залишилася на Новому каналі одна і без співведучого. Усі деталі

Відомий український шоумен на всю країну заявив про остаточне рішення завершити кар'єру ведучого розважальних програм та телевізійних проєктів

Сергій Притула – відомий телеведучий, актор та продюсер. Саме так його можна було охарактеризувати до початку повномасштабного вторгнення. Та від 24-го лютого минулого року все змінилося: тепер він не Притула із “Хто зверху?” чи “Підйому”, а – громадський діяч, волонтер, засновник благодійного фонду й той самий, який за лічені дні разом із підписниками збирає кошти на Байрактари.

Уже понад десять місяців Сергія Притулу можна побачити на екранах телевізорів як одного з найбільших благодійників, розважальні ж шоу за участі артиста – тепер лише в записі.

Шоумен у одному з інтерв’ю зізнається: війна перевернула все, змінила не тільки бачення світу, а й багато інших речей. Даючи інтерв’ю Маші Єфросиніній прямо з офісу благодійного фонду, Притула заявив, що більше не повернеться в розважальні програми.

Зникати із публічних просторів він не збирається, каже відверто: його можна буде почути, до прикладу, на радіо, але там Сергій говоритиме винятково про власні ініціативи для допомоги людям. На розвагах – крапка.

Сергій Притула говорить, що вони залишилися позаду, а він – абсолютно не сумує, а навпаки вдячний за такий період свого життя.

“Спираючись на деякі речі, які сталися за останні кілька тижнів, я можу тобі з упевненістю сказати, що повернення до розважального телебачення не буде ніколи”, – сказав Притула й додав, що це був грандіозний і, без перебільшень, некороткий період життя, але наразі телеведучий не відчуває його таким, як раніше: сторінку перегорнуто.

До слова, співведуча Притули в одному з проєктів Леся Нікітюк на відповідь підписників у Інстаграмі взагалі не дає чіткої відповіді, чи продовжиться шоу “Хто зверху?”.

Леся Нікітюк відповіла на запитання про "Хто зверху?"
Леся Нікітюк відповіла на запитання про “Хто зверху?”

Чому Притула йде з розважальних проєктів?

За словами шоумена, таке рішення є цілком обґрунтованим, це не популізм. Каже, що розважальні телепередачі – це постійний гарний настрій, позитив та максимальна віддача цій справі.

Сергій Притула та Леся Нікітюк
Сергій Притула та Леся Нікітюк у одному з телешоу

Наразі ж у Притули інші пріоритети: наближати Перемогу та допомагати людям. Цьому волонтер теж знаходить пояснення. Зізнається, після жахливих подій повномасштабного вторгнення не впевнений, що зможе щиро розважати людей. Каже, просто не знайде сил у собі на це, тому увесь ресурс вирішив направити на волонтерство.

Наразі Притула відчуває максимальне щастя від справи, яку робить щоденно.

“Те, що зараз робить наш фонд – це колосальна робота, це те, чим я буду пишатися в старості”, – тішиться результатам Сергій.

Волонтер із упевненістю говорить, що те, чим зараз займається, ніколи в житті ні на що більше не проміняє. На питання “Чому?” відповідає одразу: розумію, наскільки це важливо. Каже, як усі, теж дуже хоче, щоби ця війна закінчилася якомога скоріше, закінчилася – Перемогою.

 

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.