Неля Шовкопляс з “Сніданку” повідомила про поповнення і показала новонароджену: “Щоб всі так народжували”

Знаменита українська телеведуча Неля Шовкопляс привітала своїх друзів з поповненням в родині та показала перші кадри по поверненню з пологового.

Красуня Неля Шовкопляс стала частиною українського шоу-бізнесу лише декілька років тому, але його вже неможливо уявити без сонячної та радісної телеведучої, яка з’являється на екранах глядачів ледве не щоранку.

Неля Шовкопляс повідомила про поповнення

Неля Шовкопляс повідомила про поповнення
Неля Шовкопляс повідомила про поповнення

Як і більшість знаменитостей, Неля активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Instagram, адже це потужна платформа для просування свого обличчя, бренду, тощо. Втім, Шовкопляс здебільшого публікує фотографії особистого характеру, де постає у природній для себе обстановці: разом з синами, друзями, родиною, тощо.

Натомість свого коханого чоловіка Неля не поспішає демонструвати користувачам, адже він обрав непублічний образ життя.

Натомість у її мікроблозі можна часто побачити людей, з якими зірка проводить багато часу разом. Наприклад, не так давно телеведуча публічно привітала своїх друзів з поповненням в родині. Неля оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram спочатку кадри з пологового, а потім фотографію, яку батьки зробили вдома. У розділ сторіз потрапило і маленьке привітання, яке друзі відправили родині.

Неля Шовкопляс повідомила про поповнення

Нагадуємо, що не так давно глядачі могли помітити зникнення Нелі Шовкопляс з ранкових ефірів. Дана ситуація пояснюється тим, що телеведуча захворіла, а їй на заміну прийшла не менш талановита журналістка Олена Квітка. Втім, керівництво “Сніданку з 1+1” обіцяє, що повернуть в ефіри і Нелю Шовкопляс, і Людмилу Барбір. Та поки що фанатам Нелі доводиться лише сумувати за нею та згадувати про кумира у коментарях під публікаціями на акаунті ранкового шоу.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.