Аж занадто довгі зіркові шлюби: історія Ольги Сумської, Руслани Лижичко та Олени Кравець

Українські зіркові пари – це прекрасний приклад успішного поєднання блискучої кар'єри та щасливого сімейного життя, таких пар - безліч у шоубізі

Попри те, що значна кількість пар українського шоубізнесу після гучних весільних гулянь не менш гучно розривають шлюб, є серед зірок і щасливі подружжя, які за десятки років спільного життя стали взірцем зразкових родин.

Шоубіз налічує не одну й не дві пари, які здатні разом пройти всі життєві випробування та зберегти міцний шлюб. Такі подружжя викликають захоплення у своїх прихильників і доводять це все новими й новими річниця спільного життя.

Ольга Сумська та Віталій Борисюк

Відома українська акторка Ольга Сумська познайомилась з Віталієм Борисюком, будучи вже заміжньою. Їхнє кохання почалось у театрі. Ольга на той момент ще виховувала дочку Антоніну, однак справжнє кохання перемогло.

Ольга Сумська та Віталій Борисюк
Ольга Сумська та Віталій Борисюк

Так, 6 травня 1996 року актори побралися. А вже у 2002 році у молодої сім’ї народилась донька Анна.

Руслана Лижичко та Олександр Ксенофонтов

Зіркове подружжя Руслани Лижичко та Олександра Ксенофонтова у 2021 році відсвяткувало срібне весілля – вони вже 25 років разом. Співачка познайомилась із майбутнім чоловіком завдяки своїй професійній діяльності. Олександр був на той момент звукорежисером і допоміг юній співачці.

Руслана Лижичко та Олександр Ксенофонтов
Руслана Лижичко та Олександр Ксенофонтов

Саме так виконавиця і продюсер спочатку стали хорошими друзями, а згодом збудували міцну сім’ю, яка вже понад 25 років є міцною опорою для Руслани та Олександра.

Олена Кравець та Сергій Кравець

Пара гумористів познайомились ще навчаючись в університеті. Іскра кохання спалахнула між Сергієм на Оленою на сцені криворізького “КВК”, а вже у 2002 році вони вирішили одружитись.

Олена Кравець та Сергій Кравець
Олена Кравець та Сергій Кравець

Після пів року шлюбу в молодого подружжя з’явились дочка Анна, а у 2016 році народились двійнята – Катерина та Іван. Відтак, Кравці одружені вже понад 20 років.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".