Фіналістка Холостяка-12 Мудра відреагувала на вибір Топольського: “Не думала, що він зможе так помилитися”

Екс-учасницях та фіналістка романтичного реаліті-шоу "Холостяк-12" Олександра Мудра вразила своєю реакцією на власну поразку. Усі деталі в статті.

Олександра Мудра була найяскравішою та найамбіційнішою учасницею 12-го сезону романтичного шоу “Холостяк”, тому зовсім не дивно, що для багатьох глядачів вона була фавориткою, і не менш дивним є той факт, що вона таки дійшла до фіналу.

Втім, Алекс Топольський зробив неочікуваний вибір, адже довірився дівчині, чий батько прямо сказав, що його спадкоємиця прийшла на проєкт заради піару.

Олександра Мудра вразила реакцією на вибір Алекса Топольського

Як виглядала Мудра до проєкту
Олександра Мудра вразила реакцією на вибір Алекса Топольського

Після того, як головний герой провів Олександру до автомобілю, вона не змогла проковтнути поразку, а тому почала розповідати на камеру про те, що не засмучена, її серце на розбите, а закохується він вона вельми часто, тож Алекс не є особливим.

Нагадуємо, що зйомки програми відбулися у 2020 року, а прем’єра мала стартувати на початку 2021-го. Через повномасштабну війну продюсери відклали трансляцію реаліті у довгий ящик, і змогли випустити проєкт на екран лише декілька місяців тому.

Тому можна з впевненістю сказати, що пристрасті вже давно уляглись, а Олександра Мудра добре продумала кожне слово, яке оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram у якості своєї реакції на вибір Алекса.

Так, дівчина зробила красномовний пост у своєму акаунті, в якому розповіла, що зовсім не очікувала, що місце переможниці буде зайнято Катериною. Олександра була впевнена, що між ними було дещо особливе, а тому не сумнівалася у своєму триумфі.

Як з’ясувалося у фіналі, Катерині Лозовецький вдалося завоювати довіру Алекса лише на фінальному побаченні, але зробила вона це майстерно, швидко і так, що полонила серце свого Холостяка.

Схожі статті