Залишилась без чоловіка і без доньки: американська дружина Володимира Кличка бачить дитину тільки на свята

Володимир Кличко виховує свою дитину разом зі своєю матір'ю, допоки жінка, матір доньки, перебуває за кордоном і бачиться з дочкою лише на свята

Людські стосунки – це річ доволі складна та нестабільна. Палке кохання може спалахнути так само несподівано, як і згаснути. Добробут в сім’ї потребує копіткої праці та підтримки одне одного. Однак не кожна історія закінчується хеппі-ендом, і доля розводить людей по різні боки барикад. Зірки та медійні особистості також не рідко мають розлад у стосунках, наслідки якого можуть бути доволі неочікуваними.

Ось, наприклад, український боксер Володимир Кличко так і не зміг побудувати щасливу сім’ю із коханою жінкою на ім’я Хайден Панеттьєрі. Чоловік зараз виховує їхню спільну доньку самостійно, хіба йому допомогає ще його матір – бабуся дівчинки.

Свої стосунки пара почала ще у 2009 році. Згодом вони вирішили розійтись через те, що їхні графіки дуже сильно різнились і втримати стосунки було максимально проблематично. Попри це, розлука тривала не довго, і вже через півроку Володимир та Хайден зійшлися й почали планувати весілля.

Д
Ексдружина Володимира Кличка

І тут знову на пару чекав сюрприз: незадовго до весілля дівчина дізналась, що вагітна. Урочистості молоді люди вирішили відкласти, поки Хайден не народить. Однак, після пологів у жінки почалась післяпологова депресія, і у неї не було ментального ресурсу для виховання дитини. Від цього страждали стосунки із Віталієм. Невдовзі пара розійшлась, а їхня донька Кайя-Євдокія переїхала разом з Кличкомтдо Києва, де проживає і наразі. На щастя, колишні закохані залишились гарними друзями.

Хайден Панеттьєрі зараз активно займається покращенням свого ментального здоров’я, і за можливості, приїжджає до доньки.

Схожі статті