Дружина Дмитра Гордона Олеся Боцман знайшла йому заміну: тепер обіймає Комаровського та Шустера

Дружина найбагатшого журналіста України Дмитра Гордона завжди була досить самостійною та відомою журналісткою. Олеся має власний YouTube канал, де виходять її інтерв'ю з різними гостями.

Олеся Боцман досить відома журналістка, і це не завдяки тому, що вона є дружиною Дмитра Гордона, жінка сама вибудувала свій кар’єрний шлях у сфері журналістики, й зараз є не гіршою за свого коханого. З Олесею Дмитро вже перебуває у шлюбі багато років, хоча знаючи його непостійність, в це досить складно повірити. Але, здається мі ними існує справжнє кохання та повне взаєморозуміння. Тому, саме з нею Діма відчуває себе щасливим та хоче досягати ще більших висот.

Дмитро Гордон з дружиною

Свої стосунки Гордон майже ніколи не коментує, оскільки не вважає, що це питання є таким важливим у нинішніх реаліях, хоча він і раніше не надто полюбляв говорити про особисте. Адже він має багато жінок та дружин за плечима. Дмитро колись говорив, що він не любить згадувати своїх жінок, оскільки вони є матерями його дітей. Тому він не хоче ненавмисно нікого образити чи сказати щось зайве.

Та й про нинішню дружину Олесю журналіст не надто балакучий, проте він демонструє, що саме ця жінка робить його кращим та більш щасливим. Звісно, що обидва партнери досить зайняті своєю роботою та своїми справами, певно, це одна зі складових їхньої сімейної гармонії.

Та днями у мережі з’явились фотографії, де Олеся ніжно обіймається з відомим усім доктором Комаровським та Савіком Шустером, а ті й не проти, а навпаки, виглядають досить задоволеними. Гордон міг би сміливо приревнувати свою жінку. Та приводу немає, оскільки Олеся просто брала інтерв’ю у чоловіків.

І, оскільки, воно вийшло досить гарним та цікавим і корисним, звісно вони вирішили зробити спільне фото, аби можна було анонсувати новий випуск та загалом аби були фотокартки на пам’ять про важливу зустріч про добрі справи, які робить кожен з них для України під час війни.

Схожі статті