Українські зірки показалися у традиційному українському вбранні – Alyona Alyona, Леся Нікітюк, Ольга Сумська

Українські зірки продемонстрували шанувальникам те, як можна стильно та вишукано носити українське традиційне вбрання у повсякденному житті.

Українські знаменитості – це справжнє натхнення для стильних модників та модниць у мережі. Наші зірки щоденно задають моду і тренди своїм одягом, цілими образами – простими, святковими, різними-різними. Підписники та підписниці пильно стежать за тим, у чому з’являються популярна чоловіки та жінки, а потім, надихнувшись, створюють стильні образи і самі. Ось так нещодавно наші знаменитості ввели справжній тренд на традиційне українське вбрання. Зірки показали – це круто та стильно завжди: і в будні, і у свято.

Alyona Alyona

Популярна українська реперка неодноразово з’являлась на публіці у традиційному українському одязі. Одна з улюблених світлин її шанувальників та шанувальниць – це фотографія із Берліна. Там знаменитість говорить у мікрофон, вбрана у червону вишиту сукню, яка так і передає увесь колорит українського народу.

Леся Нікітюк

Українська знаменита телеведуча Леся Нікітюк останнім часом усе більше й більше радує шанувальників та шанувальниць фотографіями у традиційному українському одязі. Жінка не зупиняється на вишиванках, а доповнює образ справжніми українськими аксесуарами, які чудово демонструють те, який вигляд повинна мати справжня україночка.

Ольга Сумська

Відома українська акторка, улюблениця мільйонів Ольга Сумська вже давно серед любителів позувати у вишиванці. Жінка має безліч вишитих сорочок і суконь, це вона радо демонструє на своїй сторінці у соціальній мережі Інстаграм. Буквально недавно Ольга Сумська з’явилася перед фоловерами у вишиваній сорочці й теплому жилеті.

Схожі статті