Благодійні лоти: Женя Кот з дружиною продають зустріч із собою, привітання, майстер-клас та багато чого іншого

Євген Кот відомий український танцюрист та хореограф, який став дуже відомий завдяки шоу "Танці з зірками", де неодноразово отримував кубок переможця. А тепер, продає зустріч із собою.

Євген досить активно веде свій instagram, де досить часто спілкується з підписниками, до того ж досить відверто, він не соромиться, нічого не приховує та залюбки демонструє своє життя. Як відомо, зараз проєкти розважального контенту не знімаються, тому, Женя фактично залишився без роботи, але він не надто замучується, адже може проводити майстер-класи, а також у нього з’явилось багато часу для волонтерства та благодійності. І разом зі своєю дружиною Наталією Татаринцевою він здійснює свої соціально-важливі задуми.

 

Євген Кот з дружиною створили благодійні лоти
Євген Кот з дружиною створили благодійні лоти

Днями Євген Кот разом з дружиною вийшли на відверте спілкування з підписниками, вони відповіли на особисті питання про стосунки та особисте життя, де торкнулися теми кохання та міцності стосунків, а також, тема зайшла про Влада Яму, і Женя розповів, що з ним не спілкується та не засуджує. І ще аудиторія хореографа дуже хоче особисту зустріч з ним та його дружиною, а також, майстер-клас.

І саме тому, Наталя та Євген вирішили влаштувати благодійні лоти, їх 7.

  • Привітання від Жені та Наталі
  • Жива зустріч вдвох
Лоти від Кота
Лоти від Кота
  • Майстерманд вдвох
  • Прийти на зйомки за лаштунки
Лоти від Євгена Кота
Лоти від Євгена Кота
  • консультація по харчуванню
    Індивідуальне тренування
  • Спільний танець
Благодійні лоти Євгена Кота
Благодійні лоти Євгена Кота

Отже, такі позиції має родина Жені Кота й Наталі Татаринцевої на аукціоні, гроші з яких, підуть на допомогу ЗСУ. Це дуже гарна можливість зустрітися з кумирами та допомогти українській армії. Тож, у прихильників Кота є гарна можливість взяти участь у благодійності та здійснити своє заповітне бажання, бо можливо, хтось мріє про це все життя.

Схожі статті