Переможниця “Холостяка-11” Анна Богдан показала, як її балує залицяльник: Заливако такі презенти не по кишені

Анна Богдан стала відомою завдяки участі у шоу "Холостяк", де вона разом з іншими дівчатами боролась за прихильність бізнесмена Михайла Заливако, з яким і будувала стосунки після фіналу.

Аня прийшла на проєкт з метою перемогти та нарешті закохатися, адже відомо, що вона була заміжня за депутатом, з яким, у дівчини стосунки не дуже склалися. Тому. своє справжнє кохання Богдан вирішила шукати на шоу, адже, зазвичай чоловіки там гідні та вже знають, чого вони хочуть від життя, та яка дівчина має бути поруч.

Анна Богдан з Михайлом

Історія Заливако та Богдан не розвивалася стрімко, все йшло плавно, і не з самого початку вони відчули один до одного інтерес. Все йшло так, як мало бути, романтичні побачення з гумором, які відкрили Аню, потім хвороба й подолання складнощів, і нарешті, зародження почуттів. Так і почалася історія кохання Анни та Михайла, яка проіснувала близько року після фіналу.

Пара часто подорожувала разом, вони не приховували своїх сильних почуттів, виходили разом на різноманітні заходи, влаштовували романтичні фотосесії та звісно, жили разом. Але все це не змогло зберегти відносини, і влітку 2022 року пар розійшлася.

Тепер Аня та Міша живуть окремими життями, і варто сказати, що яскравість не пішла. Богдан досить активно виставляє в сторіс соціальної мережі instagram все, що відбувається в її житті, але особисте тримає під замком. Вже кілька разів Аня хизувалась красивими букетами, які їй дарують прихильники, а можливо прихильник. Цього Анна не розповідає, але активно показує, які розкішні квіти отримує від чоловіків.

Подарунки від нового прихильника Ані

Так, сьогодні Богдан виклала неймовірної краси букет червоних троянд і записку, в якій було вказано: “Бажаю 36.6”. Певно дівчина зараз хворіє, і таким чином небайдужий до неї чоловік вирішив підтримати її та подарувати трошки радощів та свого піклування.

Схожі статті