Тепер зріст та вагу Ксенії Мішиної знає не тільки екс-обранець Еллерт: “Я не ідеальна, а працьовита”

Ксенія Мішина відома українська акторка, яка може похизуватися своєю популярністю та затребуваністю в українських фільмах та серіалах. Але без її старань цього б успіху не було.

Мішина дійсно дуже талановита актриса, яка може зіграти як гарну, так і погану роль. Та більшість героїнь Ксенії – це норовливі, характерні та хитрі жінки, які точно знають чого вони хочуть і йдуть до мети будь-якими засобами, навіть, якщо це комусь шкодить.

Тобто, амплуа, які грає актор, далеко не завжди збігаються з тією людиною в житті, яка грає. Але часто буває таке, що акторам не вірять, оскільки вони ж можуть включитися в будь-яку мить. А от самі профі кажуть, що в житті вони навпаки відпочивають від масок.

Тож, виходить, що Мішина, яка виходить до нас в сторі у соціальній мережі instagram є справжньою собою. Напевно саме через це Ксенія відповідає на велику кількість особистих запитань та ділиться тими знаннями, якими вона захоплена у своїй реальності.

Наприклад, акторка часто демонструє, як займається спортом, йогою та як медитує. Також Мішина додала ще походи у басейн. Тому багатьох цікавить яка вага та зріст у жінки. І вчора вона відповіла на це питання чесно та без зайвих нарікань. Виявляється, що зріст у Ксенії 168, хоча багато хто думав, що вона вище, а от вага 51 кілограм.

Зріст та вага Мішиної
Зріст та вага Мішиної

Дехто скаже, що для її зросту це замало, але не варто забувати, що Ксенія розбирається в питаннях здорового духу в тілі, тому, якщо їй так комфортно, то жодних порад вона приймати не стане, адже це особиста справа жінки. Тож, варто сказати, що Ксенія виглядає як дівчинка, струнка, красива, доглянута та стильна. Це слугує прикладом для багатьох молодших дівчат, адже наше тіло в наших руках. І досить рідко без занять можна мати гарну та здорову фігуру.

Схожі статті