Який вигляд мають холостяцькі хороми Єгора Гордєєва, які відбудував власними руками: “Чисто і приємно”

Єгор Гордєєв відомий а улюблений ведучий "Сніданку з 1+1", будинок якого, ще у жовтні місяці постраждав від російського дрона–камікадзе, звуки якого, ми всі вже чудово знаємо та не дивуємося його появі.

Кожен українець зараз підсвідомо переживає за своє життя, життя своїх близьких та своє житло. Звісно, що це немає особливого сенсу, але все ж таки, нині ми живемо в такому світі, що кожної секунди може статися якась непередбачувана біда. Тому, нагадуємо, не нехтуйте повітряними тривогами, адже перебування в укритті може зберегти ваше життя.

Єгор Гордєєв

Наприклад, Єгор Гордєєв одного разу врятувався від російського дрона таким чином. Щоправда, постраждала його квартира та будинок в цілому. На щастя, дрон влучив не у його дім, а у будівлю поряд, проте через сильну вибухову хвилю постраждали вікна у його квартирі та сусідських. А також, у будинку з’явилась тріщина.

Єгор відразу прогнозував, що швидко він не відремонтує свою квартиру, але вирішив робити це самотужки, після роботи. І за кілька місяців ведучий впорався з головною задачею – відбудувати квартиру. І тепер Гордєєв має змогу знову хизуватися своїми хоромами.

Кухня Єгора Гордєєва

Отже, Єгор вирішив показати, як виглядає його кухня, а також зізнатися, що у своїй квартирі він сам не прибирає, тому на фото була відмітка клінінгового сервісу. Також чоловік зазначив, що у його будинку “Чисто і приємно”.

Квартира Єгора Гордєєва

А от у наступній історії він продемонстрував частину вітальні, де також попрацював клінінг. Отже, виходячи з фотографій, квартира Гордєєва вже повністю відновлена та годиться до проживання без дискомфорту. Тож, на те, що відновити стан своїх хором Єгору знадобилося майже 4 місяці. Це не малий термін, але головне те, що тепер ведучий живе у звичній для нього атмосфері, хоча після пережитого – не факт.

Схожі статті