Леся Нікітюк поцілувала Юрія Горбунова в губи, якими він цілує Катю Осадчу: без Притули відбилася від рук

Знаменита українська телеведуча Леся Нікітюк показала, що сталося з нею та її колегою Юрієм Горбуновим та вразила близькістю з ним. Усі деталі в нашій статті.

Після початку повномасштабної війни в Україні Леся Нікітюк, як і більшість її колег повністю втратила роботу, адже була задіяна здебільшого у розважальній сфері, що було неприйнятно у той час, як в Україні воєнний стан.

Втім, за рік глядачі звикли до нових реалій, і дали зрозуміти редакторам та продюсерам на каналах, що потребують програм, які можуть розслабити та розвеселити їх по вечорах.

Як Леся Нікітюк виглядала до популярності
Леся Нікітюк поцілувала Юрія Горбунова за кадром в губи

Тому нещодавно Леся Нікітюк повідомила про те, що стартували зйомки нового проєкту під назвою “Є питання”. Головну концепцію вона поки що не розкриває, але активно ділиться цікавими кадрами зі зйомок.

Леся Нікітюк поцілувала Юрія Горбунова за кадром в губи

Зокрема нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram спільний знімок з Юрієм Горбуновом, який був зроблений за кадром, що видно завдяки тому, що телеведучі знаходяться позаду великої камери.

Леся Нікітюк поцілувала Юрія Горбунова за кадром в губи

Нікітюк цілує Юрія Горбунова в губи і показує своїй аудиторії, яка гармонійно та ніжна атмосфера панує на зйомках, що не може не тішити.

Нагадуємо, що сам Юрій Горбунов так само як і Леся Нікітюк залишився без роботи і був вимушений стати ведучим ранкової програми, з форматам якої він насправді попрощався досить давно.

Втім, шоумен дав зрозуміти, що готовий взятися за будь-яку роботу на телебаченні, адже йому необхідно утримувати не тільки свою дружину Катю Осадчу, яка також виявилася безробітною і займається пошуком зниклих, але і двох маленьких синів Івана та Данила. Поки зірка працював у столиці, його сім’я знаходилася на заході України, так як у вас цей період не наважувалася на повернення до Києва.

Схожі статті