Модна весна 2023: ТОП трендових гардеробних поєднань від українських ікон стилю – Зеленська, Кароль, Дорофєєва

Українські знамениті жінки – це істинні ікони стилю, які надихають мільйонів своїх шанувальниць на модні сміливі рішення в образах на кожен день.

Українські знаменитості мають тисячі підписників та підписниць на своїх сторінках у соціальних мережах. Саме там вони демонструють усе якнайкраще, що можуть показати – корисні звички, способи догляду за собою та, звісно, модні образи. Усе це надихає мільйони жінок на створення стильних луків – на кожен день і на свято. Що буде модним навесні 2023-го – читайте в матеріалі.

Олена Зеленська

Перша леді України Олена Зеленська – чи не найвдаліший приклад вишуканості, простоти та елегантності. Жінка щоденно з’являється на публіці в неймовірних образах, які надихають сотні жінок. Найстильнішим поєднанням у її луках є – жакет, блузка чи светр та модна брошка, яка надає ще більшої вишуканості образу.

Олена Зеленська
Олена Зеленська

Тіна Кароль

Знаменита українська співачка, істинна поп-діва України Тіна Кароль теж ніколи не пасла задніх у модному світі. Жінка завжди показувалася в модних вбраннях, які намагалися повторити не один раз. Найбільшою родзинкою образів співачки є панчохи, які завжди дуже гармонійно вписуються до будь-якого компоненту одягу, який вдягає виконавиця багатьох популярних пісень.

Тіна Кароль

Надя Дорофєєва

Популярна українська співачка, раніше – учасниця гурту Время и Стекло, нині – сольна виконавиця Надя Дорофєєва – чи не найбільша модниця сучасного шоубізнесу України. Жінка дуже вдало підбирає образи – і на концерти, і на кожен день. Вона за січень продемонструвала модне поєднання широкого низу (чи то штани, чи шорти) із будь-яким верхом. Виглядає дуже сучасно та стильно.

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва

Українські знаменитості радо діляться власними секретами стилю та краси і ніколи не забувають про власну унікальність. Не забувайте цього й ви.

Схожі статті