Майбутній юрист, учитель, актор і президент: які професії опанував Володимир Зеленський і де працював раніше

Володимир Зеленський зараз відомий у світі політик, проте раніше чоловік приміряв на себе не одну й не дві професії, у яких запам'ятався українцям найбільше.

Володимир Зеленський – знаменитий на цілий світ президент, який творить історію та майбутнє вільної, незалежної, квітучої України. Чоловік відомий не лише у своїй державі, його знають та ним захоплюються люди та інші політичні лідери з усієї планети. Під час повномасштабної війни особливо стало зрозуміло, що Володимир Зеленський нині на своєму місці, а країна у такий трагічний час таки опинилася в надійних руках відданого державі професіонала. Раніше Зеленського могли звинувачити у непрофесійності, проте зараз – зась. Якими ж професіями запам’ятався Зеленський українцям до того, як став президентом великого народу великої країни?

Майбутній юрист

Володимир Зеленський має вищу юридичну освіту. У свої шістнадцять він виграв грант на безкоштовне навчання за кордоном, проте не поїхав через батькову заборону. Натомість майбутній президент став студентом юридичного факультету філіалу Київського національного економічного університету імені Гетьмана. Саме навчаючись в університеті, Зеленський уперше прийшов у КВК, де здобув таку популярність, що працювати за фахом не було потреби.

Актор

У 1997-му в Україні з’явилася команда гумористів 95 Квартал. Так розпочалася феноменальна кар’єра Володимира Зеленського як коміка, а згодом – як професійного актора. Чоловік знімався в десятках фільмів і виглядав там блискуче!

Зеленський на сценіЗеленський на сцені

Учитель

Акторська діяльність гумориста довела до того, що Зеленського запам’ятали як учителя історія, роль якого чоловік грав у серіалі Слуга народу. Образ учителя історії Василя Голобородька, який став президентом, добре закарбувався в пам’яті глядача.

Президент

Із 2019-го року Володимир Зеленський очолює президентське крісло. Він повністю занурився в політику й показує високий рівень управління державою, особливо під час повномасштабної війни.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".