На кого Леся Нікітюк проміняла Притулу? Ведуча закохалася і чекала на весілля, але так і не стала дружиною

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк багато років не розповідає правди про своє особисте, залишаючи цю сферу її життя на фантазію шанувальників.

Тривалий час шанувальники Лесі Нікітюк та Сергія Притули сподівалися, що згодом обидва дізнаються про службовий роман, який розгорівся між ними. Втім, ці сподівання не справдилися.

Телеведучий щасливий у шлюбі зі своєю другою дружиною Катериною, а Леся Нікітюк тим часом намагається влаштувати своє особисте життя. Про своїх обранців вона майже не розповідає, але був той, заради якого вона відкрилася журналістам, зізнавшись про свою любов на всю Україну.

На кого Леся Нікітюк проміняла Сергія Притулу

Леся Нікітюк показалася, як виглядає зранку
На кого Леся Нікітюк проміняла Сергія Притулу

Так, мова йде про таємничого нареченого Лесі Іванівни, який збив з пантелику усіх її шанувальників. Телеведуча розповіла, що вони тривалий час були сусідами, але не були знайомими особисто, адже вона постійно знаходилася у робочих подорожах.

Потім їм таки вдалося поговорити, і слово за слово, між молодими людьми зав’язалися романтичні стосунки. Ба більше, телеведуча заявила, що вийде за нього заміж. Чоловіка вже охрестили нареченим Лесі Нікітюк і очікували на ексклюзивні кадри з весілля, які як правило з’являються на особистих сторінках зірок після торжества. Втім, цього не сталося. Згодом стало відомо, що закохані розійшлись.

Леся Нікітюк
На кого Леся Нікітюк проміняла Сергія Притулу

Ні особистості свого екс-бойфренда, ні деталей розставання Леся Нікітюк не розкрила.

“Я діамант, і він діамант, розумієш? Наші огранки поки що точаться”, — зізналась ведуча Каті Осадчій.

Примітно, що пара деякий період часу намагалася врятувати свої стосунки, однак не вийшло. Єдина причина проблем з нареченим, яку не приховувала зірка — це публічність.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".