У Андрія Данилка є людина, яка зав’язує йому шнурки зубами: це не мама Сердючки Інна Білоконь (ФОТО)

Андрій Данилко, більше відомий своїм сценічним псевдонімом Вєрка Сердючка, показав підписникам та підписницям, хто зав'язує йому шнурівки.

Андрій Данилко – знаменитий як в Україні, так і за кордоном виконавець популярних пісень. Щоправда чоловік більше відомий скрізь своїм неперевершеним сценічним образом Вєрки Сердючки. Данилко настільки влився в образ, що його вже дуже багато років можуть називати Вєркою чи Вєрою. Український співак свого часу прославився ледь не на весь світ виконанням веселих та смішних навіть трохи пісень, так би мовити з життя простої української жінки.

Вєрка Сердючка також має популярну мамулю, роль якої на сцені виконує Інна Білоконь. Цих двох персонажів шоубізу українців навіть не можуть уявити розділеним. Та ось нещодавно знаменитий Андрій Данилко сколихнув мережу, а з тим, звісно, і підписниць та підписників новою фотографією. На ній чоловік позує, сидячи на стільці, дивлячись кудись далеко. Данилко весь у спортивному стилі, без жодного сценічного гриму.

Скріншот зі сторінки Данилка
Скріншот зі сторінки Данилка

Чоловік сидить у чорних джинсах, куртці та кепці. На його ногах – біло-чорні кросівки. На світлині чоловік не сам. Поряд із ним ще два загадкові персонажі – так само якісь чоловіки. Один із них тримає яскраво-жовтий плакат-афішу про концерт Вєрки Сердючки дванадцятого лютого.

Інший же чоловік здивував своєю позою та діями: незнайомець у чорній шкіряній куртці та чорній кепці зубами затягує шнурівки Сердючці, поки Андрій Данилко дивиться кудись вдалину.

Під фотографією Вєрка Сердючка поділився вдячністю до закордонних підписникі. Хвилю слів спасибі підхопили й коментатори в мережі. Вони написали чоловікові про свою вдячність за його творчість та креатив.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".