Нарешті первісток? Дружина екс-холостяка Іраклі Макацарії Ліза Чічуа вагітна вперше: животик вже видно (ФОТО)

Екс-холостяк 6 сезону Іраклі Макацарія щасливий у шлюбі та скоро стане батьком. Він поділився чуттєвим знімком з його дружиною, де та вагітна. Що про це відомо? На кого чекає закохана пара? Читайте в нашому матеріалі.

Нещодавно грузинський шоумен поділився зворушливим фото зі своєю дружиною Лізою Чічуа. На світлині добре видно її живіт. Зрозуміло, що дівчина вагітна й вони чекають на появу першого малюка.

Іраклі не звик ділитися подробицями свого особистого життя, але, опублікувавши допис з такою новиною, подружжя почало отримувати привітання від всіх шанувальників. На фото дівчина постала у витонченій сукні чорно-білого кольору, що підкреслює її прекрасне положення.

Молода родина ніяк не коментує, що чекає на малюка, але всі й без слів все зрозуміли. 37-річний екс-холостяк та 20-річна Ліза стануть батьками.

Нагадаємо, що про весілля пари стало відомо у 2022 році. Нарешті Іраклі Макацарія офіційно розпрощався з холостяцьким життям. Саме Ліза Чічуа після романтичного проєкту, змогла заполонити його серце та повірити, що кохання з першого погляду існує.

Дружина Іраклі майбутній медик, зараз студентка. Перед тим, як одружитися – закохані зустрічалися півтора року.

Зазначимо, що на головному проєкті про кохання “Холостяк-6” Іраклі впевнено заявив, що не вірить в кохання з першого погляду, але молодша на 17 років Ліза переконала його зовсім в іншому.

У квітні 2022 році Макацарія наважився зробити пропозицію своїй дівчині. Весілля пройшло швидко, а святкування відбулося в серці Грузії – Тбілісі. Вінчання у церкві, потім ресторан, офіційний розпис та свято, прекрасні святкові вбрання нареченої – Іраклі та Ліза зробили все для того, щоб цей день був для них особливим.

Фото з весілля Іраклі та Лізи

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".