Прима-балерина світу танцю: як розпочинала свій шлях танцюристка Катерина Кухар — факти із життя

Світ танцю прекрасний та чарівний. Проте для того, щоб досягти такого бажаного результату треба сумлінно та завзято працювати. Як досягла свого успіху відома балерина Катерина Кухар? Їй і буде присвячений цей матеріал. 

Неймовірна грація, легкість, пластичність та велика віддача танцю – завжди відчутні у виступах Катерин Кухар. Вона була суворою, але справедливою суддею “Танців з зірками”. Її великий досвід та професіоналізм роблять жінку відомою примою-балериною на всю країну.

Проте шлях до успіху був доволі нелегким.

Що відомо про Катерину Кухар?

Народилася зірка 18 січня 1982 року. Зараз вона відома українська артистка балету, прима-балерина, народна артистка України. Також з 2020 року стала керівником хореографічного коледжу в Києві.

Зірка зазначає, що балет – це не лише робота, а титанічна праця та стиль життя. Всі свої дитячі та дорослі роки Кухар танцює, вдосконалюється та має неабиякі успіхи.

Все почалося в 5 років. Батьки маленької Каті відправили її до хореографічного училища. Мама, бабуся та всі рідні ніколи не сумнівалися в таланті Кухар й завжди бачили дівчинку на сцені.

На початку свого шляху пройшла через біль, втому, сльози. Пам’ятає випадок із дитинства, коли тренер на спортивній гімнастиці, без особливої підготовки посадив дівчинку на шпагат. Маленька від шоку та болю розплакалася й вдома заявила, що більше на тренування не піде.

Проте потім дівчинку віддали до балету і це було правильним рішенням.

Катерина Кухар
Катерина Кухар

Навчання, конкурси за кордоном, призові місця чекали Катю Кухар попереду. У 1999 році Катерина почала працювати у складі Національної опери України. Провідні ролі в різних куточках світу вже чекали її. Канада, США, Європа та Азія були підкорені танцівницею.

Зараз Катя Кухар щаслива дружина Олександра Стоянова та мама двох дітей: сина Тимура та дочки Анастасії. А з 2012 року носить гордо почесне звання заслуженої артистки України.

Катерина Кухар та Олександр Стоянов

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.