33-річна Ольга Мартиновська показала вагітний живіт на ліжку з Ярославським: “Встигну другу дитину народити”

Двом знаменитим українським кулінарам, популярним суддям відомого кулінарного телешоу МастерШеф уже давно приписують роман, аж тут така новина.

“МастерШеф” – це популярна в Україні та закордоном телевізійна кулінарна передача, де кухарі змагаються за звання найталановитішого. Та, як і скрізь, на програмі не обходиться без історій людських стосунків та взаємин. Ось така історія спіткала і суддів “МастерШефу” Ольгу Мартиновську та Володимира Ярославського. Чоловіка та жінку зводять чи не всі глядачі та глядачки популярного телешоу.

Ольга Мартиновська – тридцятитрьохрічна шеф-кухарка ресторану у столиці Франції, відома суддя “Мастер Шеф. Професіонали 2”. Сама жінка була переможницею 3 сезону “МастерШеф”.

Володимир Ярославський – знаменитий український шеф-кухар. Чоловік також є управителем та співвласником відомого ресторану. Також Ярославський є суддею “МастерШефу”.

Двом нашим героям часто приписують усілякі любовні історії, і це не дивно, адже чоловік та жінка часом самі дають приводи здогадуватись про щось, чим сильно інтригують шанувальників та шанувальниць. Про їхні стосунки вже питано-перепитано. А ось не так давно Ольгу Мартиновську в одному із інтерв’ю запитали, чого б їй хотілося прямо тут і зараз.

Жінка відверто розповіла, що завжди думала про те, що не готова відкрити свій ресторан, мовляв то не вистачає грошей, то немає ідей, де, як. Зараз жінка дуже хоче ресторан. Окрім цього, Мартиновська чесно зізналася: завжди думала, що ще встигне вийти заміж, народити другу дитину. Зараз, за словами жінки, не хочеться відкладати це.

Але тут і зараз у мене варіантів нуль, бо немає з ким це зробити (сміється). Тому тут і зараз хочу ресторан і дитину, але не так це просто, – поділилася відвертостями Ольга Мартиновська.

Скріншот зі сторінки Олі Мартиновської в Інстаграм
Скріншот зі сторінки Олі Мартиновської в Інстаграм

Звісно, шанувальники та шанувальниці думають про меседж за дитину в сторону Ярославського, адже не так давно він та вона позували в ліжку й говорили про спільну дитину.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.