Стильна та сучасна: Анна Богдан з “Холостяка-11” кардинально змінила імідж, тепер Заливако її не впізнає

Переможниця "Холостяк-11" Анна Богдан кардинально змінила свій імідж. Як зараз виглядає дівчина? Чи личить їй новий образ? Дізнавайтеся в нашому матеріалі.

Так, на своїй сторінці в Instagram Анна Богдан поділилася своїми змінами у зовнішньому вигляді. Дівчина й так від природи має чудову вроду, а тепер вразила своїх шанувальників ще більше.

На світлині Анна постала з новою зачіскою. Своє розкішне волосся Богдан трішки відстригла на ще коротше каре, яке зазначимо, їй дуже личить.

Нова зачіска Анни Богдан

Така усміхнена, щаслива, повна сил та енергії – такою Анна Богдан позує на фото. Інколи достатньо приділити час собі, сходити на дівочі процедури для того, аби почувати себе впевненішими та щасливішими.

Нагадаємо, що раніше туристична агентка була пов’язана з модельним бізнесом. Це й не дивно, адже довгі ноги, приємна зовнішність, посмішка та вміння позувати в кадрі тільки сприяють кар’єрі моделі.

Не секрет, що свою аудиторію та певну кількість прихильників отримала після виходу романтичного проєкту “Холостяк”. Михайло Заливако, прислухавшись до свого серця, зробив вибір на користь Анни Богдан.

Закохані будували спільні плани на майбутнє, хотіли зіграти весілля та говорили про дітей. Глядачі шоу щиро раділи за пару, проте дівчина приголомшила підписників новиною. Вони з Михайлом більше не разом. Яка цьому причина й досі не відомо. Аня зазначила, що це було її рішення, яке далося їй доволі непросто.

Не відомо, чи зайняте серце дівчини зараз. Вона активно продовжує працювати, подорожувати світом й жити звичним, нормальним життям.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".