Коронавірус сильно вдарив по ведучому “Ранку з Україною” Анатолію Анатолічу: шоумена не впізнати (фото)

Анатолій Анатоліч навіть хворіє на китайський вірус з гумором.

Хворий на коронавірус ведучий інформаційно-розважальної програми “Ранок з Україною” Анатолій Анатоліч виставив на своїй сторінці у мережі Instagram кумедне фото.

На ньому ведучий лежить на траві під деревом у образі літнього чоловіка. Під знімком Анатолій Анатоліч написав, що тиждень на карантині пройшов нормально і без жодних видимих змін.

На що прихильники ведучого теж відреагували гумором, зазначивши. що він навіть помолодшав і додали, що з нього вийшов шикарний дід. Та й взагалі, на думку шанувальників, йому взагалі розкішно, адже проводить час на свіжому повітрі.

Гумор-гумором, але підписники все ж хвилюються за здоров’я ведучого і бажають йому швидкого одужання.

Після кумедного знімку Анатолій Анатоліч поділився серйозним фото, під яким розповів як у нього проходить коронавірус. Ведучий зауважив, що хоч і хворіє в легкій формі, але вже з нетерпінням чекає закінчення карантину і можливості повернутися до нормального життя.

Крім того, йому шкода колегу Лілію Ребрик, яка вела передачу за двох і сама ледь не підхопила небезпечну хворобу. Після того, як у Анатолія Анатоліч підтвердився коронавірус ведуча теж здавала тест. На щастя, він виявився позитивним.

У коментарях друзі та прихильники як тільки можуть підтримують ведучого. Дехто жартує, а дехто ділиться своїм досвідом боротьби з підступним китайським вірусом.

У декого, судячи з розповідей, хвороба не відступає вже місяць. А ті, у кого коронавірус, так само, як і у Анатолія Анатоліча, проходить у легкій формі теж не особливо радіють, бо виходять з дому лише подихати свіжим повітрям.

Схожі статті