Катерина Осадча у білій сукні з відкритою спиною показала 6-річного та 2-річного синів від Горбунова (ФОТО)

Телеведуча Катерина Осадча, яка стала широковідомою завдяки проєкту на 1+1 "Світське життя" показала кадри з синами від шоумена Юрія Горбунова та згадала за Міжнародний день захисту дітей.

Героїня нашого матеріалу – тричі мама, тому на власному прикладі знає, як забезпечити гідне життя своїм нащадкам, а головне – давати їм всю любов, ніжність та турботу, попри всю зайнятість та телевізійну роботу.

У 2017-му пара Осадчої та Горбунова приголомшили публіку зізнанням про офіційне створення їхньої сім’ї, адже відомо, що Юрій полишив свою першу дружину Людмилу у 2015-му й говорять, що саме через Катерину. Того ж року жінка ощасливила коханого й подарувала йому першого нащадка – сина Івана та ще одного Данила, народженого у 2021-му.

Катерина Осадча вразила методами виховання 4-річного сина
Катерина Осадча вразила методами виховання 4-річного сина

У новому дописі, який Осадча поширила сьогодні, присвятила Міжнародному дню захисту дітей й з цієї нагоди показала світлину з її синами. Щоправда, лише зі спини, де видніється розкішний силует від неї, її дітей та сукні, адже для фото обрала образ з вирізом.

Каже, що сьогодні у світі відзначають День захисту дітей, але наразі ми не можемо їх всіх захистити, адже війна безжальна і не вибирає між дорослими та малюками. Цими висловлюваннями вона щиро співчуває маленьким янголяткам, які втратили своє право на існування на цій землі, а також розуміє, як важко нині батькам, які намагаються вберегти себе, своїх нащадків від небезпеки й триматися та не падати духом.

Катерина Осадча робить вагомі внески, щоб допомогти Україні під час війни. Заснувала проєкт “Пошук зниклих”, донатить на ЗСУ, разом з благодійним фондом “Твоя опора” допомогли дітям-сиротам з Луганщини купити дім й на цьому зупинятися не планує.

Схожі статті