Маша Єфросиніна, Оля Полякова та Юлія Саніна нагадали про домашнє насильство

25 листопада - Міжнародний день боротьби проти насильства над жінками.

Напередодні Міжнародного дня боротьби проти насильства над жінками українська телеведуча Маша Єфросиніна разом з іншими зірками вітчизняного шоу-бізнесу записала емоційне відео.

У ньому ведуча разом зі співаками Монатіком, Олею Поляковою, Юлією Саніною, Тарасом Тополею та Alyoshою закликала вийти з замкненого кола домашнього насильства.

У ролику зірки закликали до розуміння, що жертви насильства теж люди і їм потрібна підтримка.

Телеведуча у своєму блозі неодноразово піднімала подібну тему. У дописі до відео вона зазначила, те, що вона почала говорити про домашнє насильство з підписниками дозволило вивести проблему на новий рівень. Створюються організації, рухи, притулки для жертв насильства. І, головне, цю тему піднімають засоби масової інформації. Ведуча вважає, що це не аби яке досягнення.

Маша Єфросиніна зазначила, що завдяки спільним зусиллям жінки перестають боятися визнавати, що стали жертвами насильства у різних його проявах.

Телезірка і амбасадорка ООН зауважила, що великим кроком у боротьбі з насильством є те, що жінки не бояться говорити про насильство і просити про допомогу, а не замовчувати це. За словами Маші Єфросиніної раніше в Україні ця тема замовчувалася і робилося все, щоб про неї не знали. Але тепер цю тему піднімає багато публічних людей. Змусили зірку говорити про насильство над жінками цифри жертв, які невпинно зростають, і велика робота для того, щоб таких жінок ставало дедалі менше.

Прихильники Маші Єфросиніної подякували їй та іншим зіркам, які підтримали ідею і втілили її. Вони пишаються улюбленою ведучою і не втомлюються повторювати, що разом можливо зробити майже все.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".