Приховувати правду більше немає сенсу: Ольга Мартиновська зізналася, що зустрічається не з Ярославським

Відома українська шеф-кухарка та суддя кулінарного проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська розповіла про особисте життя, а також прокоментувала чутки про роман з Володимиром Ярославським.

З тісної дружби та взаємодії Ольги Мартиновської та Володимира Ярославського ходило чимало пліток про їхній імовірний роман. Утім, жінка спростувала всі чутки та переконала прихильників, що в неї з Ярославським лише тісна дружба.

Оля Мартиновська покинула Ярославського
Ольга Мартиновська зізналася, що зустрічається не з Ярославським

Оля переконує, що в наш час важко знайти справжнього друга, а тому Володимира вона по-справжньому цінує. Жартома зазначила, що вони з колегою підписали договір, що ніщо не вплине на їхню дружбу.

Проте прихильників зірки цікавить, що ж відбувається в особистому житті шеф-кухарки? Так, Мартиновська зізналася, що наразі її серця зайняте. Вже понад два місяці кулінарка зустрічається з чоловіком, який працює в ресторанному бізнесі. Не приховала, що вона безмежно закохалася. Каже, що не хоче забігати наперед та не будує ніяких планів.

Ольга Мартиновська розповіла, що тепер її донька в екс-чоловіка
Ольга Мартиновська розповіла про особисте життя

Суддя проєкту “МастерШеф” запевняє, що їй комфортно у нових стосунках та відверто зізналася, що кохання в її щільний графік аж ніяк не входило. Вона вважає себе прагматичною дівчиною та знала, що у неї є своя сім’я, виховання дитини та час на себе. Все це зірка намагалася розплановувати, тому на даному етапі життя не розраховувала на такий щедрий подарунок від долі.

Варто зауважити, що для Олі цей випадок став першим за останні роки, коли відчула, що і її по-справжньому кохають, і вона у відповідь. Щастя завжди ладне прийти в моменти, коли його не чекаєш, тож Мартиновська це вже відчула на собі.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".