Настя Каменських перехопила естафету від Тіни Кароль і теж одяглася в латекс: таким формам можна тільки позаздрити

Настя Каменських продовжує вражати прихильників своєю творчістю та зовнішністю.

Не встигли прихильники отямитися від нового хіта улюбленої виконавиці, як вона встигла ошелешити їх новим образом.

Цього разу Настя Каменських приміряла на себе латексну темно-бордову сукню. образ довершим макіяж у темних тонах з акцентом на губи, незвично пряме волосся і великі сережки, які спускалися аж до принад зірки.

Прихильникам сподобався новий лук Насті Каменських. При чому він настільки відрізнявся від звичних спортивних чи пляжних образів, що не всі фоловери зірки впізнали в ній улюблену співачку.

Також прихильники звернули увагу на те, що Настя Каменських знову бере участь у чомусь новому і були просто вражені її здатністю перетворюватися до невпізнання. У багатьох прихильників навіть слів не вистачило, щоб висловити емоції від нового образу улюбленої артистки.

У схожі латексні сукні вбиралася й інша українська співачка Тіна Кароль. У дуже схожому наряді, але іншого відтінку вона була на презентації власного альбому “Інтонації”.

Тіна Кароль на презентації авторського альбому
Тіна Кароль на презентації авторського альбому

Проте на Насті Каменських такі сукні виглядають краще і роблять її довершеною.

Раніше виконавиця показала фрагменти зі зйомок кліпу на нову пісню “Vibe”.

При цьому Настя Каменських для зйомок використовувала київські локації, які прихильники не впізнали у кліпі.  Воно й не дивно, адже деякі з них нагадували будівлі Чикаго або іншого американського міста.

Проте уважні підписники помітили, що будівлі знаходяться у столиці України і, навіть, вказали точне місце їх розташування.

Деяким припала до смаку срібляста сукня Насті Каменських і вони, у жартівливій формі, попросили пдарувати її.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.