Гоша Куценко насправді не Гоша: чому актор змінив ім’я та навіщо хотів стати президентом України

Хотів бути президентом України.

Російський артист українського походження Гоша Куценко десять років тому серйозно планував йти у президенти України.

Своє прагнення актор пояснив тим. що зараз молодь не пам’ятає 90-ті і їй важко порівнювати рівень життя зараз і тоді. сам же Гоша Куценко добре знає про ті часи і стверджує, що зараз жити набагато простіше через відсутність тих катаклізмів, з якими стикалися люди у 90-х.

Гоша Куценко в дитинстві
Гоша Куценко в дитинстві

Щоправда такі наміри актора поширювалися лише на кіно. На думку Гоші Куценка роль президента є найскладнішою для актора.

Також актор поділився. що багато думав про те, як би він поводився, якби став президентом в кіно чи насправді. До таких роздумів його підштовхнула ситуація в Україні, де Главою держави став актор і комік Володимир Зеленський.

До свого президентства він теж багато знімався у кіно. Навіть зіграв керівника держави.

При цьому Гоша Куценко неодноразово їздив до “анексованого” Криму, де виступав з проросійськими промовами. До того ж у 2018 році актор потрапив до скандальної бази “Миротворець” за поїздки до Криму і зйомки у фільмі “Балканський рубіж”, які проходили на території півострова і носив проросійський характер.

Гоша Куценко у фільмі "Балтійський рубіж"
Гоша Куценко у фільмі “Балтійський рубіж”

Насправді Гоша Куценко – не справжнє ім’я актора. Артиста звуть Юрій Куценко. Сам він народився у Запоріжжі. Але у 1992 році сім’я майбутнього актора переїхала до Москви, де гоша куценко закінчив школу-студію МХАТ.

До речі. вступив і навчався майбутній актор з ім’ям Гоша. Зміг=нити ім’я хлопець вирішив на приймальній комісії. Він тоді картавив і не міг правильно вимовити офіційне ім’я. після того. як комісія кілька разів перепитала, він представився тим іменем. яким його в дитинстві називала мама.

Так Юрій Куценко перетворився на Гошу Куценка. Зауважимо, що дефект він виправив.

Схожі статті