Даша Квіткова та Нікіта Добринін: історія єдиної пари шоу “Холостяк”, яка стала реальністю

Даша Квіткова та Нікіта Добринін знайшли одне одного завдяки проекту "Холостяк".

Історія Даші Квіткової та Нікіти Добриніна розгорталася на очах у всієї країни. Пара познайомилася на проекті “Холостяк” і ніхто не вірив у справжність їхніх почуттів.

Через рік після закінчення проекту пара офіційно стала чоловіком і дружиною. Але тут на закоханих чекав неприємний сюрприз. В Україну прийшов карантин і святкування довелося розбири на дві частини. Спершу Даша та Нікіта просто розписалися, а вже влітку влаштували справжнє торжество.

Весілля Нікіти Добриніна та Даші Квіткової
Весілля Нікіти Добриніна та Даші Квіткової

Але це не всі сюрпризи, які випали на долю пари. Напередодні другої річниці знайомства Даша квіткова та Нікіта Добринін разом з друзями поверталися з відпочинку в Одесі на власному авто і потрапили у аварію. Як згадує Даша, ззаду в їхню машину врізалася інша автівка. Усі лишилися цілими та неушкодженими, але залишився неприємний осад.

Ще одним випробуванням пари став карантин, під час якого основним утримувачем сім’ї на певний час стала Даша. На той час усі проекти, у яких був задіяний ведучий призупинили. Нікіта зізнається, що почувався ніяково через це, адже вважав, що родину має утримувати чоловік, а жінка повинна витрачати зароблене виключно на себе.

Нікіта Добринін пригадав, що довго думав над тим, як зробити Даші пропозицію. Спершу у нього була думка про аеропорт, але вирішив відмовитися від цієї ідеї. щоб не мати неприємностей.

Існують у пари і свої секрети спілкування з рідними. Мама Даші дуже Любить Нікіту, а мама чоловіка душі не чує в Даші і забороняє синові її ображати. При цьому мама дівчини попросила новоспеченого родича називати її по-імені і на “ти”, чим дуже шокувала Нікіту.

Даша Квіткова та Нікіта Добринін – ледь чи не єдина пара проекту, у якої після закінчення зйомок справжня історія кохання лише почалася. Це стало приводом для чуток та заздрості. Але закохані радіють кожному дню, проведеному разом і спільно долають усі перешкоди на шляху до щастя.

Схожі статті