Оля Цибульська з’явилася на публіці у занадто відкритій сукні: такої не було навіть у Тіни Кароль

Українська співачка Ольга Цибульська любить вражати прихильників новими образами і творчістю.

Після закінчення проекту “Танці з зірками” про нього продовжують говорити. Не дають про себе забути і учасники, які регулярно діляться з прихильниками подробицями особистого життя.

І співачка Оля Цибульська не стала винятком. Мало того, що вона виступила на останньому ефірі танцювального проекту з презентацією нового альбому, так ще й вбранням вразила. Та так, що про нього досі говорять.

Цього разу перед глядачами головна киця України постала у настільки відкритій сукні, що було видно все. Як зізналася сама співачка, рішення про таку сукню вона прийняла за годину до виступу.

До цього в неї мала бути інша сукня. Менш відверта та елегантніша. Прихильників відразу почала розбирати цікавість яким же мав бути перший образ співачки.

авіть при тому, що всі знають про любов іншої української співачки Тіни Кароль до відвертих образів. Але такого вбрання не було навіть у неї. для порівняння, найвідвертіші образи поп-діви відкривали порівняно незначну частину її тіла.

Але навіть такі образи прихильники співачки піддали критиці.

На відміну від підписників Тіни Кароль, фанати Олі Цибульської не критикували такий її відвертий образ. Навпаки, вони висловили захоплення, що зірка наважилася відкинути сумніви і показати глядачам себе справжню.

Вразила відвертістю Ольга Цибульська і під час презентації сольного альбому на проекті “Танці з зірками”. Під час виступу артистка станцювала разом з учасником попереднього сезону Олександром Прохоровим.

Він був саме тим чоловіком, з яким у дівчини стався короткостроковий роман, але вже після проекту. До того ж саме через танцівника Оля Цибульська ледь не втратила свого майбутнього чоловіка назавжди.

Але вчасно опам’яталася і повернулася до свого коханого, якого, до речі, теж звуть Олександр. Тоді її майбутній чоловік відвіз до Парижу.

А з Олександром Прохоровим у співачки склалися дружні відносини. Саме він замінив одного з учасників балету Олі Цибульської, коли основний учасник захворів і не зміг виступити. Також танцівник знявся у одному з кліпів співачки, оскільки Оля Цибульська бачила лише його у ролі головного героя.

Схожі статті